Φόρος τιμής στον Σπιντ (pics)

Θάνος Σαρρής
Φόρος τιμής στον Σπιντ (pics)

bet365

Οι οπαδοί των ομάδων από τις οποίες πέρασε ο Γκάρι Σπιντ έσπευσαν να του αποδώσουν φόρο τιμής έξω από τα γήπεδα, τα οποία μετέτρεψαν σε προσκυνήματα!

Οι φίλαθλοι της πρώτης ομάδας του, Λιντς, με την οποία κέρδισε τον τίτλο το 1992, συγκεντρώθηκαν στο Έλαντ Ρόουντ για να τιμήσουν με τον δέοντα σεβασμό ένα από τα αγαπημένα τους παιδιά. Κρέμασαν φανέλες και λουλούδια στο άγαλμα του Μπίλι Μπρέμνερ που βρίσκεται έξω από το γήπεδο. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στα γήπεδα των Νιούκαστλ, Έβερτον και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Στο σπίτι του στο Τσέσχαϊρ ένα κασκόλ της Νιούκαστλ κρεμάστηκε έξω από την είσοδο, ενώ σύμφωνα με την φημολογία, οι οπαδοί της Λιντς ετοιμάζουν συνθήματα, τα οποία θα ξεκινήσουν στο 11ο λεπτό της προσεχούς αναμέτρησης με την Νότιγχαμ Φόρεστ και θα διαρκέσουν 11 λεπτά. Το νούμερο της φανέλας του όταν έπαιζε στα «Παγώνια».

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουαλλίας τοποθέτησε λεύκωμα στα γραφεία της στο Κάρντιφ, ενώ σχεδιάζει να του αφιερώσει και εξωτερικό χώρο στις εγκαταστάσεις της. Όπως ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, η UEFA και η FIFA ενημέρωσαν ότι η σημαία της χώρας στα γραφεία τους κυματίζει μεσίστια.

 

Τελευταία Νέα