«Να μην μπούμε στον ρυθμό της Τότεναμ»

«Να μην μπούμε στον ρυθμό της Τότεναμ»

Απόστολος Παγώνης
«Να μην μπούμε στον ρυθμό της Τότεναμ»

bet365

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε για την αναμέτρηση με την Τότεναμ πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για το Λονδίνο. Το gazzetta.grβρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και σας μεταφέρει το κλίμα και τις τοποθετήσεις των πρωταγωνιστών.

Στις 17:00 μ.μ αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Λονδίνο και το κλίμα που επικρατούσε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» παρά την ισοπαλία από την Κέρκυρα ήταν καλό. Υπήρχε μια αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα όμως κάνεις δεν θέλησε να πει το παραμικρό τόσο οι παίκτες, όσο και οι διοικούντες.

Κατά την αναχώρηση του "Δικεφάλου" μίλησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος μίλησε για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα.

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ: «Το παιχνίδι με την Τοτεναμ είναι δύσκολο. Υπάρχει στο μυαλό της ομάδας και του κόσμου. Τρεις βαθμοί είναι η νίκη και ένας η ισοπαλία. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας και τίποτα άλλο».

Για τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού: «Αν μπούμε στον ρυθμό τους δεν θα έχουμε καλό βράδυ. Αν μπούμε δε θα περάσουμε καλά. Πρέπει να κρατήσουμε το ρυθμό του παιχνιδιού στα δικά μας επίπεδα. Θα το δούμε σαν ένα απλό παιχνίδι, όπως όλα τ’ άλλα».

Για το πως θα κατέβει η Τότεναμ: «Δυστυχώς δεν ξέρουμε πως θα παίξει η Τότεναμ και αυτό για τους αντιπάλους δεν είναι καλό. Αν βρει ρυθμό η αντίπαλος μας δεν θα είμαστε καλά».

Σε απόδοση 7.00 στην vistabet.com η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πρώτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ από τον ΠΑΟΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα