Πλέον υπολογίζουν Ελλάδα στο Euro!

Πλέον υπολογίζουν Ελλάδα στο Euro!

Gazzetta team
Πλέον υπολογίζουν Ελλάδα στο Euro!

bet365

Αντίπαλος-λουκούμι για κάθε ευρωπαϊκή εθνική ομάδα ήταν η «γαλανόλευκη» στην κλήρωση του Euro 2004. Πλέον και καθώς έχουν μεσολαβήσει επτά χρόνια επιτυχιών, λίγες ημέρες πριν από την κλήρωση της τελικής φάσης της διοργάνωσης οι ξένοι προτιμούν να μη μας βρουν στο δρόμο τους!

Η κλήρωση της τελικής φάσης του Euro 2012 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (2/12) στην Ουκρανία και η Εθνική μας ως γνωστόν θα βρεθεί στο γ' γκρουπ δυναμικότητας αποφεύγοντας τις Πορτογαλία, Σουηδία και Κροατία. Στο α' είναι οι διοργανώτριες Ουκρανία και Πολωνία με την Ισπανία και την Ολλανδία, στο β' η Αγγλία, η Γερμανία, η Ιταλία, Ρωσία ενώ στο δ' Γαλλία, Τσεχία, Ιρλανδία και Δανία.

Ενόψει λοιπόν της κλήρωσης που θα δημιουργήσει τους τέσσερις ομίλους του τουρνουά στις χώρες που θα λάβουν μέρος, έχουν ήδη αρχίσει οι πρώτες εκτιμήσεις ευνοϊκών και μη αντιπάλων, με την Εθνική μας πάντως να μην είναι πλέον στις πρώτες... επιλογές των ξένων, σε αντίθεση με την κατάσταση που επικρατούσε όταν ξεκινούσε το παραμύθι της Πορτογαλίας στην κλήρωση του 2003, όπου η «γαλανόλευκη» φάνταζε ιδανικότερος αντίπαλος.

67.00 πληρώνει στην sportingbet.gr η κατάκτηση του EURO 2012 από την εθνική μας ομάδα

Τώρα πια, η αντίληψη «ας... αποφύγουμε τους Έλληνες» είναι ξεκάθαρη, με τη Σουηδία να προτιμάται περισσότερο από κάθε άλλη Εθνική από το γκρουπ μας. Αυτό αναφέρει και η βρετανική Guardian, ενώ στην ισπανική Marca ο κόσμος ψήφισε πως προτιμάει από το γ΄γκρουπ την Πορτογαλία.

Εν γένει πάντως, στις περισσότερες ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες υπάρχει ιδιαίτερα θετική γνώμη για την ομάδα του Σάντος, η οποία κρατούσε αήττητο 17 σερί αγώνων και θα προτιμούσαν να μην παίξουν εναντίον της θέλοντας να αποφύγουν να βρεθούν προ... δυσάρεστων εκπλήξεων.

 

Τελευταία Νέα