Αναβολή στην προσφυγή Ρόβα

Αναβολή στην προσφυγή Ρόβα

Νίκος Τσιώκος
Αναβολή στην προσφυγή Ρόβα

bet365

Αναβολή θα ζητήσει η ΠΑΕ ΟΦΗ στην υπόθεση της προσφυγής του Βασίλη Ρόβα, η οποία θα εκδικαστεί σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Θέμα χρόνου η συμφωνία ΟΦΗ-Βατσινά.

Η υπόθεση της προσφυγής του Βασίλη Ρόβα επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ, όμως η ΠΑΕ ΟΦΗ θα ζητήσει αναβολή μιας εβδομάδας. Ο παίκτης ζητάει 250000 ευρώ, αλλά οι κρητικοί ελπίζουν να υπάρξει διακανονισμός μαζί του, ώστε να γλιτώσουν μερικά χρήματα, αφού δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή και ζητάνε τα δεδουλευμένα τους.

«Θέμα χρόνου η συμφωνία ΟΦΗ-Βατσινά»

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η υπόθεση με τους αδερφούς Βατσινά. Ωστόσο, οι νομικοί των δυο πλευρών τονίζουν πως είναι θέμα χρόνου να υπογράψουν ένα νέο συμφωνητικό, το οποίο θα καλύπτει και τους δυο.

Η προσοχή στον Αστέρα

Στα αγωνιστικά της ομάδας, έπειτα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, οι κρητικοί στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γεντί Κουλέ. Σε αυτό ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει στη διάθεσή του και τους Βαγγέλη Μάντζιο, Στάθη Ταυλαρίδη, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους στο ΟΑΚΑ.

300άρης ο Γαλανόπουλος!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης Γαλανόπουλος συμπλήρωσε 300 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ (151) και στη Football League (149) στη χθεσινή αναμέτρηση δίχως να προσμετρούνται οι εμφανίσεις του στα πλέι οφ ανόδου της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, που διεξήχθησαν το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα