Μαγνητική ο Κατίδης, ράμματα ο Καζναφέρης

Gazzetta team
Μαγνητική ο Κατίδης, ράμματα ο Καζναφέρης

bet365

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε σήμερα ο Γιώργος Κατίδης με τα αποτελέσματα αυτής να αναμένονται αύριο. Ράμματα για Καζναφέρη ο οποίος θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης έχει ρεπό για την Δευτέρα και άπαντες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο προκειμένου να αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λίγκας.

Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Κατίδης υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε την θλάση που υπέστη και ένα αιμάτωμα πάνω από το σημείο της θλάσης.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για ελαφριά θλάση και αύριο θα ξεκαθαριστεί το διάστημα της απουσίας του. Από εκεί και πέρα, ο Καζναφέρης είχε ένα θλαστικό τραύμα στο πόδι του και του έγιναν δύο ράμματα. Ωστόσο ο ίδιος αναμένεται να είναι κανονικά «παρών» στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα