Μπρέσκα: «Κερδίσαμε εύκολα»

Μπρέσκα: «Κερδίσαμε εύκολα»

Gazzetta team
Μπρέσκα: «Κερδίσαμε εύκολα»

bet365

O Μάριο Μπρέσκα μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως ο Αστέρας έπαιξε καλύτερα και πήρε τη νίκη. Τι είπε για τα εκτός έδρας παιχνίδια των Αρκάδων.

Ο Σλοβάκος άσος επισήμανε πως η καλή τακτική και το 2-0 ήταν τα κλειδιά της νίκης επί των «ερυθρολεύκων», τονίζοντας πως στα εκτός έδρας παιχνίδια ο Αστέρας έχει έλλειψη τύχης:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε καλή τακτική στον αγώνα, κάτι που έχει βοηθήσει και ο προπονητής μας. Παίξαμε πολύ καλά και εντάξει δεν περίμενα να κερδίσουμε τόσο εύκολα. Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα που ήταν λίγο κουρασμένη από το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Πιστεύω πως παίξαμε πιο καλά. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά με τη Μαρσέιγ.

Εμείς σιγά σιγά παίζουμε πιο καλά. Έχει έρθει και ο νέος προπονητής. Μας έχει βοηθήσει ο κύριος Τσιώλης στην τακτική. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στην ομάδα.

Πρεσάραμε πολύ καλά και εγώ έχασα μία μεγάλη ευκαιρία. Είχαμε κάποιες φάσεις. Ξεκινήσαμε λίγο άσχημα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Βάλαμε δύο γκολ και μετά το παιχνίδι τελείωσε.

Για το πρωτάθλημα:

«Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή και σφιχτή ομάδα. Οι παίκτες του δεν φωνάζουν και είναι καλύτερος σε σχέση με πέρσι».

Για τα εκτός έδρας ματς:

«Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα. Δεν πήραμε βαθμούς. Είχαμε ευκαιρίες όπως με τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ. Αν βάλουμε δύο γκολ θα το πάρουμε το ματς. Χρειαζόμαστε και λίγη τύχη. Δεν έχουμε πρόβλημα. Έχουμε κάποιους καλούς παίκτες και παίζουμε καλά».

Για τον ίδιο είπε:

«Θέλω να παίξω καλά και πρέπει να κάνω τη δουλειά μου και ό,τι καλύτερο μπορώ».

Για τον Μόνχε:

«Το αν θα αγωνίζεται είναι θέμα του προπονητή. Έχει πολλούς και καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός. Ο Μόνχε είναι καλός παίκτης. Δεν είναι άσχημος».

Για τον ΑΠΟΕΛ:

«Χάρηκα για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες είναι μαζί 3-4 χρόνια. Δεν τον περίμενα τόσο καλό, αλλά ξέρω πως μπορεί να κάνει κάτι καλό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είχε φανεί και από τις προηγούμενες χρονιές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα