«Παίζεται» της Περοστίγισκα

«Παίζεται» της Περοστίγισκα

Κάλυψε το κενό με Περοστίγισκα

Ο Γιώργος Ζευγώλης δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στην Βέρα Περοστίγισκα, στο αυριανό (29/11) ματς κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων.

Παράλληλα ο Έλληνας κόουτς ανέφερε ότι η αναμέτρηση θα είναι περίεργη λόγω των αλλαγών που έχουν επέλθει στο ρόστερ του Αθηναϊκού μετά την αποχώρηση της Φελίτσια Τσέστερ:

«Είναι λίγο περίεργο παιχνίδι για εμάς, γιατί είναι το πρώτο που θα δώσουμε στο σπίτι μας χωρίς την Τσέστερ, η οποία αποχώρησε για προσωπικούς της λόγους. Επιπλέον έχουμε μια νέα παίκτρια την Περοστίγισκα, η οποία βρίσκεται μαζί μας εδώ και 4-5 μέρες. Θα δούμε αν θα παίξει, καθώς ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα«, ανέφερε ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας και πρόσθεσε:

«Από κει και πέρα, παίζουμε στο γήπεδό μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε ισχυρό κίνητρο να συνεχίζουμε την αήττητη πορεία μας. Σίγουρα πάντως το ματς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της νέας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, στην οποία θέλουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα».

Αναφορικά με τα προβλήματα τραυματισμών, ανέφερε: «Πλην της Βλάχου, η οποία προπονείται πλέον με την ομάδα αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμη, όλες οι υπόλοιπες παίκτριες αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά. Αυτό ισχύει και για την Χατζηνικολάου, που αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα».

Best of internet