«Ήταν μια καλή νίκη για εμάς»

«Ήταν μια καλή νίκη για εμάς»

Gazzetta team
«Ήταν μια καλή νίκη για εμάς»

bet365

O Χριστόφορος Στεφανίδης μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, χαρακτηρίζοντάς την ως σημαντική για τη συνέχεια. Τι είπε για τον αγώνα με τον Κολοσσό αλλά και τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Ο άσος της μακεδονικής ομάδας μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta για τη μεγάλη νίκη της Καβάλας επί του Παναθηναϊκού και στάθηκε στο γεγονός πως αυτή είναι σημαντική, ωστόσο τη χαρακτήρισε ως νίκη δύο βαθμών:

«Στην αρχή μού έλεγαν ήρθε 70-79 ή 79-70; Κοιτάξτε, είναι φανερό πως αυτό που έγινε χθες δεν ήταν κάτι από τα συνηθισμένα. Εμείς είχαμε πει πριν από το ματς ότι μπορούμε να είμαστε κοντά στο σκορ στη διάρκεια του αγώνα. Ξέραμε την κούραση που είχε ο Παναθηναϊκός και τον ρυθμό του, ο οποίος δεν ήταν τέλειος. Λέγαμε μεταξύ μας πως θα το παλέψουμε.

Ότι μπορούμε να είμαστε κοντά τους για αρκετή ώρα στο ματς. Επιθετικά είχαμε πολύ καλή ημέρα σε ό,τι αφορά το σουτ, το νούμερο για το παιχνίδι θα το χαρακτηρίσω εξωπραγματικό. Η ομάδα τα κατάφερε και πίστευε στο παιχνίδι όσο περνούσε η ώρα. Ό,τι είχε σχεδιάσει ο κόουτς βγήκε. Δεν είχε ενέργεια ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα κέρδισε δίκαια.

Ήταν μπροστά σε όλο το ματς, είχε μία καλή διαφορά. Φτάσαμε σε αυτή τη μεγάλη νίκη. Είναι μια νίκη δύο πόντων και τίποτα άλλο. Κανένα ματς δεν χάνεται πριν παιχτεί».

Για τον αγώνα με τον Κολοσσό που έρχεται:

«Ο Κολοσσός βάσει αποτελεσμάτων είναι η καλύτερη ομάδα μετά από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Έχει χάσει μόνο στο ΣΕΦ και έχει κάνει δύο εκτός έδρας νίκες».

Για τον Παναθηναϊκό και τη σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές:

«Αυτό που έχω να πως είναι πως αυτή η ομάδα βρίσκει τον τρόπο. Σίγουρα παίζει ρόλο, η αλλαγή των Φώτση και Νίκολας, ήρθαν άλλα παιδιά που χρειάζονται χρόνο για να αφομοιώσουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έχει ενα ιδιαίτερο παιχνίδι. Δείχνει πως δεν είναι σε τρομερή κατάσταση. Πέρυσι, τέτοια εποχή ήταν σε χειρότερο σημείο αλλά κατάφερε να πάρει το Ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα. Θα κριθεί τον Μάιο και έχει αποδείξει πως είναι εκεί πάντα τον Μάιο.

Και πριν από μερικά χρόνια είχε χάσει στην Πάτρα αλλά μετά πήρε και τους τρεις τίτλους εκείνη τη χρονιά. Ίσως κάνει και καλό στον Παναθηναϊκό αυτή η ήττα. Ήταν μια κακή ήττα για τον Παναθηναϊκό και μια καλή νίκη για εμάς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα