Ψίθυροι για τον Σπιντ...

Gazzetta team
Ψίθυροι για τον Σπιντ...

bet365

Συγκλονισμένη είναι η Βρετανία για τον τραγικό θάνατο του Γκάρι Σπιντ, χωρίς ακόμη να έχει εξακριβωθεί τι τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Πάντως ήδη κυκλοφορούν ψίθυροι για την προσωπική του ζωή!

Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί τι ήταν αυτό που οδήγησε τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ουαλίας και πρώην άσο των αγγλικών γηπέδων στην αυτοκτονία.

Ο 42χρονος Σπιντ κρεμάστηκε την Κυριακή στο σπίτι του και τον βρήκε η γυναίκα του Λουϊζ. Πάντως σε πολλά blogs της Βρετανίας ήδη αναγράφονται ανώνυμα φυσικά διάφορα σενάρια. Αυτό που κυκλοφορεί περισσότερο είναι ότι ο Γκάρι Σπιντ ήταν ομοφυλόφιλος και είχε μάθει ότι πασίγνωστη εφημερίδα ταμπλόιντ που ειδικεύεται σε πιο πιπεράτα θέματα, είχε σκοπό να το αποκαλύψει, κάτι που έμαθε ο Σπιντ και αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του, καθώς ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά!

Πάντως όλες αυτές οι φήμες μένουν σε επίπεδο blog και σεναρίων όπως μπορείτε να δείτε στo παρακάτω link

http://the-tap.blogspot.com/2011/11/is-gary-speeds-death-suspicious.html

Φόρος τιμής από τη Λιντς

Οι οπαδοί της Λιντς επισκέπτονται από το πρωϊ της Δευτέρας το «Έλαντ Ρόουντ» για να αποδώσουν φόρο τιμής στον αδικοαχαμένο Σπιντ, ο οποίος τίμησε τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας και ήταν μέλος της ομάδας που το 1992, κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Οι φίλοι του συλλόγου επισκέφτηκαν το «Έλαντ Ρόουντ», άφησαν λουλούδια, φανέλες και κασκόλ στο άγαλμα του μεγάλου αστεριού της Λιντς, Μπίλι Μπρένμερ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα