Όλα για τη νίκη πρόκριση

Όλα για τη νίκη πρόκριση

Φώτης Καρακούσης
Όλα για τη νίκη πρόκριση

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μετά τη νίκη της Γαλλίας επί της Γερμανίας με 3-2, η Εθνική με αυριανή (16:00) επικράτηση επί των... πάντσερ παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στη Γαλλία.

Να εκμεταλλευτεί το... δώρο της Γαλλίας που κέρδισε την Γερμανία με 3-2, θέλει αύριο στις 16:00 η Εθνική ομάδα. Το συγκρότημα των Λεώνη και Δρίκου, με νίκη επί των... πάντσερ παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του προολυμπιακού τουρνουά. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τους διεθνείς να δίνουν βάρος στα χθεσινά λάθη με σκοπό να μην τα επαναλάβουν και κόντρα στους Γερμανούς.

Λεώνης:«Με οδηγό την Γαλλία»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέκος Λεώνης ανέφερε για το αυριανό ματς: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να περιορίσουμε τα λάθη μας αλλά και να μάθουμε από αυτά.
Θα χτυπήσουμε το παιχνίδι έχοντας οδηγό μας το ματς με τη Γαλλία. Τέτοιοι αγώνες είναι πολύτιμοι για να αποκτήσουν τις εμπειρίες που χρειάζονται οι νεαρότεροι σε ηλικία αθλητές μας».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα