Σουμάχερ... 2013;

Νίκος Τσιώκος
Σουμάχερ... 2013;
Ο Μίκαελ Σουμάχερ ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Mercedes μέχρι και το 2013, όπως αναφέρει γερμανική εφημερίδα δίχως να υπάρχει κάτι επίσημο από τις δυο πλευρές.

Το μέλλον του Μίκαελ Σουμάχερ στη Formula1 παραμένει αβέβαιο, καθώς πολλοί τον θέλουν να αποχωρεί με το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο και για το 2012.

Ωστόσο, η γερμανική εφημερίδα Sport Bild αναφέρει πως ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και η Mercedes έχουν συμφωνήσει να παραμείνει στην ομάδα μέχρι και το 2013! Άλλωστε, τόσο ο Ρος Μπρον επιθυμεί να συνεχίσει ο Γερμανός, όσο και ο ίδιος ο Σουμάχερ. «Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μη συνεχίσει.

Είναι πολύτιμος για την ομάδα και δεν έχει χάσει την πείνα του για επιτυχία», έχει πει ο Μπρον, ενώ ο «Σούμι» έχει κάνει αναφορά και στο 2013! «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να πάω πιο γρήγορα από τον Nico Rosberg. Βρισκόμαστε. Του χρόνου είναι πιθανό να παλέψουμε ακόμα και για το Πρωτάθλημα, αλλά το βέβαιο είναι ότι θα τεθούν τα θεμέλια για ένα ακόμα καλύτερο 2013».

Έτσι, δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο και για επέκταση του συμβολαίου του Νίκο Ρόζμπεργκ μέχρι και το 2015. Έτσι, απομένει να δούμε τι θα ισχύσει τελικά και αν θα υπάρξουν ανακοινώσεις πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!