Το σερί της Red Bull (vids)

Νίκος Τσιώκος
Το σερί της Red Bull (vids)
Η Red Bull διατήρησε το απόλυτο σερί στις pole position, το οποίο έσπασε σήμερα ο Λιούις Χάμιλτον, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να κατακτά τις περισσότερες (12) και τον Μαρκ Γουέμπερ μόλις τρεις!

Ένα απίστευτο ρεκόρ έκανε η Red Bull, καθώς κάτι παρόμοιο δεν έχει συμβεί στο παρελθόν. Οι «κόκκινοι ταύροι» διατήρησαν το απόλυτο σερί στις pole position σε 15 Γκραν Πρι, καθώς σήμερα στις κατατακτήριες του 16ου του πρωταθλήματος αυτό έσπασε, με τον Λιούις Χάμιλτον να κατατάσσεται πρώτος.

Ο Βρετανός για πρώτη φορά, έπειτα από ένα χρόνο και τέσσερις μήνες κατάφερε να πανηγυρίσει μια pole position και παράλληλα να βάλει... φρένο στο σερί της παγκόσμιας πρωταθλήτριας. Για το εν λόγω σερί έβαλαν το... χεράκι τους οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ.

Ο νεότερος δις παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία της Formula1 ήταν ο κυρίαρχος με 12 pole position, από τις οποίες οι περισσότερες τον έφεραν και στις νίκες, που του έδωσαν τον τίτλο. Από τη μεριά του, ο Αυστραλός έμεινε στις 3 και τουλάχιστον πανηγύρισε αυτές, αφού και τις τρεις φορές δε διατήρησε την πρωτιά και στον αγώνα της Κυριακής. Δείτε μερικές από αυτές στα βίντεο που ακολουθούν!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!