Το ατύχημα του Φέτελ (pics)

Νίκος Τσιώκος
Το ατύχημα του Φέτελ (pics)
Έξοδο είχε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο τέλος της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών, με συνέπεια να καταστρέψει το μπροστινό μέρος του μονοθεσίου του. Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα του Γερμανού.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ χρειάζεται ένα βαθμό στη Σουζούκα, ώστε να στεφθεί και μαθηματικά παγκόσμιος πρωταθλητής για δεύτερη φορά. Ο Γερμανός δείχνει ότι δε θα δυσκολευτεί να το κάνει και πως δε θα πτοηθεί από τυχόν ατυχήματα, όπως το σημερινό.

Στο τέλος της πρώτης περιόδου ο πιλότος της Red Bull είχε έξοδο και προσπάθησε να επαναφέρει το μονοθέσιό του στην πίστα, όμως το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει στον τοίχο και να καταστρέψει το μπροστινό του μέρος. Παρά ταύτα, έγραψε τον τρίτο χρόνο της περιόδου και πιστεύει πως δεν ήταν και τόσο μεγάλο λάθος, όπως δήλωσε ο ίδιος. «Νομίζω πως δεν ήταν μεγάλο λάθος.

Τα λάθη εδώ μπορεί να κοστίσουν πολύ. Είχα μία έξοδο και προσπάθησα να επιστρέψω στην πίστα, ελαττώνοντας την ταχύτητα του μονοθεσίου όσο μπορούσα. Δεν έγινε κάτι σημαντικό, αλλά μερικές ζημιές», ανέφερε ο Φέτελ για να εκφράσει τα παράπονά του για το DRS. «Δεν αισθανόμουν πολύ άνετα. Πέρυσι νομίζω πως ήμασταν πιο γρήγοροι σε αυτήν την πίστα από ό,τι φέτος. Ήταν συναρπαστικά, όχι τόσο εύκολα όσο έχουμε συνηθίσει ιδιαίτερα όταν είχαμε το DRS ανοιχτό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!