Κατάργηση της ΕΕΑ ζητάει ο Οικονομίδης

Gazzetta team
Κατάργηση της ΕΕΑ ζητάει ο Οικονομίδης

bet365

«Πυρά» κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού εξαπέλυσε ο Βασίλης Οικονομίδης, ζητώντας την κατάργηση της. Παράλληλα, ανέφερε ότι θα απαιτούνταν χρόνος για να καλύψειτο κενό του Πανελληνίου κάποια ομάδα της Α2, καθώς θα έπρεπε να μετατραπεί σε ΚΑΕ.

«Στην υπόθεση του Πανελληνίου, προηγήθηκε μεταβίβαση των μετοχών η οποία απορρίφθηκε κάτι που σωστά έγινε. Γιατί όμως δεν έγινε το ίδιο και στη δεύτερη μεταβίβαση έτσι ώστε να μην ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Τους απέρριψαν για άσχετο λόγο που είχε σχέση με τον ΟΠΑΠ και έτσι εξαφανίζεται ένας ιστορικός σύλλογος. Υπάρχει ένα πάγιο αίτημα να καταργηθεί η ΕΕΑ. Τι μπορεί να κρίνει ένας υπερήλικας που δεν έχει σχέση με τον μπάσκετ και το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM 103.3» και συμπλήρωσε:

«Υπάρχει μια πίεση να τελειώσει γρήγορα το πρωτάθλημα έτσι ώστε να υπάρχει χρόνο για τους διεθνείς ενόψει προολυμπιακού τουρνουά. Αν ζητούσαμε από ομάδα της Α2 να συμπληρώσει το κενό θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο για να κάνει ΚΑΕ. Σίγουρα αυτοί που έχασαν αυτή την ευκαιρία να δικαιούνται να έχουν μια πικρία» .

 

Τελευταία Νέα