Athens Supercross

Πέτρος Πιτσίνης
Athens Supercross
Σήμερα ξεκινά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Monster Energy Athens Supercross, το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή 9 Οκτωβρίου. Ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου έχει μετατραπεί σε μία πίστα εκτός δρόμου για αναβάτες, που έχουν μάθει να οδηγούν στα όριά τους.

Οι διοργανωτές υπόσχονται σούπερ θέαμα, ένταση και ανταγωνισμό, ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες, ενώ υπογραμμίζουν την παρουσία του Αμερικανού Ρίκι Κάρμαϊκελ, του κορυφαίου οδηγού supercross όλων των εποχών.

Για τη διαμόρφωση της πίστας μετέφεραν τριακόσια φορτηγά ειδικό χώμα και ο σχεδιασμός της άλλαξε για ακόμη περισσότερο θέαμα, που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη των θεατών στο κόκκινο.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και τις επιδείξεις freestyle θα υπάρξουν και άλλες εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα αγώνες με πιτσιρίκια κατηγορίας Junior και...Baby Cross, ενώ από την Πέμπτη έως την Κυριακή θα λειτουργήσει στον υπαίθριο χώρο που περιβάλλει το ΣΕΦ έκθεση μοτοσυκλέτας και αξεσουάρ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15, 20, 25 και 30 ευρώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν οι ενδιαφερόμενοι τις ιστοσελίδες www.lamarco.gr, www.athensupercross.gr ή να τηλεφωνήσουν στο 210-6614100.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!