«Κορυφαίος προδότης ο Μπάγεβιτς»

Gazzetta team
«Κορυφαίος προδότης ο Μπάγεβιτς»

bet365

Το ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ αποτέλεσε αφορμή για διεθνή ιστοσελίδα να παρουσιάσει τους δέκα προπονητές... προδότες στην Ευρώπη. Πρώτος στη λίστα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το site goal.com, το όνομα του Σερβοέλληνα τεχνικού υπάρχει εντός της λίστας και μάλιστα στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά τα όσα αναγράφονται από το συντάκτη του κειμένου:

«Ο Σέρβος τεχνικός έγινε το σύμβολο της προδοσίας για τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι συνήθιζαν να τον προσκυνούν. Το 1996 δέχτηκε μεγάλη οικονομική προσφορά από τον πιο μισητό αντίπαλο της ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό. Ο Μπάγεβιτς επέστρεψε εντυπωσιακά στην ΑΕΚ το 2002 αλλά μεγάλη μερίδα των οπαδών δεν το συγχώρεσε ποτέ, μετατρέποντας τη ζωή του σε κόλαση.

Ο Μπάγεβιτς κατάφερε και ήταν προπονητής σε δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ και των Άρη των οποίων οι οπαδοί μισιούνται», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Το άρθρο γράφτηκε με αφορμή το ντέρμπι Μίλαν - Ιντερ, με τον Λεονάρντο να έχει κάτσει στον πάγκο και των δύο ομάδων.


Η δεκάδα είναι

10. Ράντομαρ Αντιτς (Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα)

9. Ζντένεκ Ζέμαν (Λάτσιο, Ρόμα)

8. Φέλιξ Μάγκατ (Αμβούργο, Βέρντερ Βρέμης)

7. Τζορτ Γκρέιαμ (Αρσεναλ, Τότεναμ)

6. Βάλτερ Ζένγκα (Κατάνια, Παλέρμο)

5. Μπέλα Γκούντμαν (Πόρτο, Μπενφίκα)

4. Φάμπιο Καπέλο, (Ρόμα, Γιουβέντους)

3. Χάρι Ρέντκναπ (Πόρτσμουθ, Σάουθαμπτον, Γουέστ Χαμ, Τότεναμ)

2. Μπράιαν Κλάφ (Ντέρμπι, Νότιγχαμ)

1. Ντούσαν Μπάγεβιτς (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Αρης, ΠΑΟΚ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα