Νέο μπλόκο από ΑΕΛ, Πανσερραϊκό!

Νέο μπλόκο από ΑΕΛ, Πανσερραϊκό!

Gazzetta team
Νέο μπλόκο από ΑΕΛ, Πανσερραϊκό!

bet365

Νέα εμπόδιο για την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς σήμερα προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια Λάρισα και Πανσερραϊκός ζητώντας να μην ξεκινήσει η Σούπερ Λίγκα, προτού εκδοθούν οι αποφάσεις από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, στο οποίο επίσης έχουν προσφύγει!
Λάρισα και Πανσερραϊκός είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλος την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα και είναι αυτός ο λόγος που κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σήμερα, οι νομικοί σύμβουλοι τους, Γιώργος Στράτος (ΠΑΕ Λάρισα) και Γιώργος Παναγόπουλος (ΠΑΕ Πανσερραϊκός).

Οι δύο ΠΑΕ ζητούν να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα εάν δεν βγουν οι αποφάσεις από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στο οποίο έχουν προσφύγει ως έχουσες νόμιμο συμφέρον, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε κακοδικία στην υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας από την Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας, η οποία αποφάσισε την παραμονή τους. Να υπενθυμίσουμε ότι η προσφυγή τους στο Τακτικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, εκδικάζεται την Πέμπτη το πρωϊ ενώ μία μέρα αργότερα, ορίστηκε να εκδικασθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (11:00).
Πάντως τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι δύο ομάδες, προκάλεσαν εκνευρισμό στην ΕΠο καθώς σύμφωνα με το καταστατικό της απαγορεύεται η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια κι όποια ομάδα το πράξει, αποβάλλεται από το ποδόσφαιρο. Ετσι με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της ΕΠΟ...
Η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός προσέφυγαν επίσης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της ΓΓΑ με αίτημα να εισηγηθεί στον γγΑ κ. Πάνο Μπιτσαξή την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος έως ότου εκδοθούν τελεσίδικες αποφάσεις επί του παραπάνω θέματος. Πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν η Σούπερ Λίγκα δεν θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα