«Ήξεραν και τα γκαρσόνια την απόφαση»!

Gazzetta team
«Ήξεραν και τα γκαρσόνια την απόφαση»!

bet365

Ακόμη μια φορά ο παλιός διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες κάνοντας λόγο για σχέσεις των δικαστών με τον Θανάση Κανελλόπουλο λέγοντας ότι... κοίταξαν τις τσέπες τους πριν αποφασίσουν!

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100, άφησε να εννοηθεί ότι η απόφαση για παραμονή του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στην κατηγορία ήταν γνωστή από καιρό και την χαρακτήρισε ως την μεγαλύτερη αλητεία στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βοργιά έχουν ως εξής:

«Οι δικαστές που έβγαλαν την χθεσινή απόφαση κοίταξαν τις τσέπες τους. O εισηγητής κ. Βλάσσης έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον κ.Θανάση Κανελλόπουλο, ο οποίος υπήρξε αντιπρόεδρος του Ουλμπιακού Βόλου. Φαίνεται ότι έπεισε τον πρόεδρο της επιτροπής-συνταξιούχο αρεοπαγίτη κ.Θέμελη να πάρει αυτή την προκλητική απόφαση, η οποία βάζει ταφόπλακα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τώρα πρέπει να βγάλουν από τη φυλακή τον Μπέο και τον Τσακογιάννη και να τους ζητήσουν και συγγνώμη. Τα γκαρσόνια ξενοδοχείου στην Πελοπόννησο, όπου παραθερίζει ο κ.Πιλάβιος, γνώριζαν ότι θα ανατραπεί η απόφαση. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη αλητεία στην ιστορία του ποδοσφαίρου και ακέραιη ευθύνη φέρει ο κ.Γερουλάνος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα