Ετοιμάζει πρόταση στον Γουάιτ! (vids)

Ετοιμάζει πρόταση στον Γουάιτ! (vids)

Gazzetta team
Ετοιμάζει πρόταση στον Γουάιτ! (vids)

bet365

Ο Παναθηναϊκός ύστερα από 1,5 μήνα ραστώνης, πήρε μπροστά και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ειδοποίησε τον Αμερικανό πρώτο σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος Τζέιμς Γουάιτ να περιμένει πρόταση! Θα... συμβεί όταν ολοκληρωθούν θετικά οι υποθέσεις Τσαρτσαρή, Περπέρογλου και... χαιρετήσει ο Τέπιτς!

Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά, με τις εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας να αφορούν κυρίως τους παίκτες του περσινού ρόστερ.

Οι συζητήσεις με τους Περπέρογλου και Τσαρτσαρή κατέληξαν σε μια πρώτη συμφωνία που αναμένεται να επικυρωθεί τις προσεχείς ημέρες. Οι δύο Έλληνες παίκτες ανήκουν στα «θέλω» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η διοίκηση των «πρασίνων» πρόκειται να τους κρατήσει στο «τριφύλλι» βάζοντας το νερό στο αυλάκι για την ομάδα της νέας σεζόν.

Ο επόμενος που θα κληθεί να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό, θα είναι ο Μιλένκο Τέπιτς. Ο Σέρβος γκαρντ θέλει να παραμείνει, όπως φάνηκε και από τις χθεσινές του δηλώσεις, αλλά κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, αφού εκτός των άλλων έχει ως μειονέκτημα ότι εκπροσωπείται από τον Μίσκο Ραζνιάτοβιτς.

Οι «πράσινοι» έχουν διαμηνύσει στον Τέπιτς να βρει ομάδα και λόγω των άσχημων σχέσεων με τον Ραζνιάτοβιτς (κυρίως μετά την εξέλιξη της υπόθεσης Σπανούλη πέρυσι), πολύ δύσκολα θα μπουν οι δύο πλευρές σε διαδικασία διαπραγματεύσεων ακόμα και για την καταβολή αποζημίωσης. Δεδομένου όμως, ότι το συμβόλαιό του φτάνει στο ιλιγγιώδες –για την αξία του– ποσό των 900.000 ευρώ, τίθεται σοβαρότατο ερώτημα για το αν θα βρεθεί ομάδα να καλύψει έστω και τα 2/3. Κάτι που σημαίνει πως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καλύψουν τη διαφορά οι «πράσινοι».

Μόλις ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους τρεις προαναφερθέντες, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί στη μεταγραφική του ενίσχυση, με τον Τζέιμς Γουάιτ να είναι στην κορυφή της λίστας του «Ζοτς».

Σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκε το gazzetta.gr, οι «πράσινοι» έστειλαν μήνυμα στον 28χρονο Αμερικανό να περιμένει πρότασή τους το προσεχές διάστημα. Ο πρώτος σκόρερ του περσινού ιταλικού πρωταθλήματος (με 21 πόντους κατά μέσο όρο) θέλει να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ευρώπης και για αυτό απέρριψε την προηγούμενη εβδομάδα τρεις προτάσεις από Ιταλία (Βίρτους Μπολόνια, Μοντεγκρανάρο) και Ισραήλ.

Ο πρώην παίκτης της Ντιναμό Σάσαρι με θητεία στο ΝΒΑ (Χιούστον Ρόκετς και Σαν Αντόνιο Σπερς) αποτελεί προτεραιότητα για την κάλυψη του κενού που δημιούργησε η φυγή του Ντρου Νίκολας, ενώ παραμένει ακόμα ανοικτό το θέμα του Μίκαελ Ζελαμπάλ και πολύ περισσότερο του Πατ Καλάθη, που είναι Έλληνας, φθηνός και μπορεί να δώσει λύσεις από την περιφέρεια.

Ο Τζέιμς Γουάιτ τη χρονιά που μας πέρασε μετρούσε στη Seria A 20,2 πόντους, 4,9 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 2,3 κλεψίματα μέσο όρο σε 34 παιχνίδια.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα