Καντέ: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Καντέ: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Gazzetta team
Καντέ: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

bet365

Έτοιμοι να παλέψουν στα παιχνίδια με την Οντένσε προκειμένου να επιστρέψουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Σεντρίκ Καντέ. Ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού» μίλησε και για την προετοιμασία, τονίζοντας πως θα υπάρξει βελτίωση.

Αναλυτικά ο Καντέ μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε:

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία;

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Αρχίσαμε με εύκολα φιλικά προετοιμασίας και όσο περνούσαν οι ημέρες, αντιμετωπίζαμε όλο και πιο δυνατές ομάδες. Νομίζω πως θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια απέναντι στην Οντένσε».

Τι διαφορετικό θα δούμε φέτος; Ποια είναι τα νέα στοιχεία που θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα;

«Δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο. Δουλεύουμε σε όλα όσα είχαμε συνηθίσει και την περσινή σεζόν με τον κ. Φερέιρα, όμως δεν έχει περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να προστεθούν νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Και αυτό γιατί έχουμε μόνο τέσσερις εβδομάδες στη διάθεση μας, προκειμένου να προετοιμαστούμε για τις κρίσιμες αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίες είναι σημαντικές για το σύλλογο. Δουλεύουμε τον ίδιο τρόπο, όπως την περσινή σεζόν, όμως μόλις αρχίσαμε την αγωνιστική περίοδο. Θα βελτιωθούμε στην πορεία και θα είμαστε έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με την Οντένσε».

Τραυματίστηκες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Θα είσαι έτοιμος για τους αγώνες με την Οντένσε;

«Ναι, το ελπίζω. Ακόμα και αν είμαι τραυματίας, δουλεύω πολύ σκληρά και νομίζω πως θα είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Και ελπίζω πως θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου για την αναμέτρηση της Δανίας».

Κρίσιμες οι αναμετρήσεις με την Οντένσε... Το πρώτο παιχνίδι είναι το κλειδί για την πρόκριση;

«Ναι. Είναι καλύτερο να παίζεις εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι. Όμως θυμάμαι πως δύο χρόνια πριν που αγωνιστήκαμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν ήταν εύκολο να προκριθούμε σε αυτή τη φάση. Είναι κρίσιμα παιχνίδια, έρχονται σύντομα και θα χρειαστεί να είμαστε έτοιμοι, περισσότερο πνευματικά απ' ότι σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Φυσικά και είναι ο μεγάλος μας στόχος να συμμετάσχουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι οι παίκτες της ομάδας το γνωρίζουν και θα παλέψουμε για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε σε καλή κατάσταση, θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά τις επόμενες ημέρες, έχουμε άλλο ένα φιλικό παιχνίδι για να προετοιμαστούμε για την Οντένσε και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι για καλά πράγματα την εφετινή σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα