Αισιοδοξία Μαχλά για δικαίωση

Αισιοδοξία Μαχλά για δικαίωση

Gazzetta team
Αισιοδοξία Μαχλά για δικαίωση

bet365

Αίτηση για ακύρωση των αποφάσεων των επαγγελματικών ενώσεων κατέθεσε την Παρασκευή ο ΟΦΗ στο Διαιτητητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και ο πρόεδρος των Κρητικών, Νίκος Μαχλάς, εξέφρασε την αισιοδοξίαπως η ομάδα στο τέλος θα δικαιωθεί.


Οι εξελίξεις «τρέχουν» στον ΟΦΗ μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, στην οποία δεν αποφασίστηκε απολύτως τίποτα! Ετσι, οι Κρητικοί κατέθεσαν την Παρασκευή (01/07) αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με στόχο να ακυρωθούν οι αποφάσεις της Super League και της Football League οι οποίες αφορούν το θέμα των αδειοδοτήσεων.

Πάντως, ο Νίκος Μαχλάς διατηρεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Σε δηλώσεις του στην «Εξέδρα» τόνισε: «Νομίζω ότι δεν πρέπει να ισχύουν τα ίδια κριτήρια για τις ομάδες της Super League και της Football League στην υπόθεση των αδειοδοτήσεων. Πώς είναι δυνατόν να ψηφίζουν εναντίον των αδειοδοτήσεων ομάδες της Football League, όταν οι ίδιες δεν έχουν καταθέσει φάκελο; Το θέμα έχει γίνει σίριαλ• στο τέλος μπορεί να γυρίσουμε έργο. Η ΕΠΟ πιστεύω ότι θα δικαιώσει τον αγώνα που κάνουμε, γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας. Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη θα τελειώσει θετικά η υπόθεση».

 

Τελευταία Νέα