«Διαφημιστικό κόλπο» λέει το Forbes!

«Διαφημιστικό κόλπο» λέει το Forbes!

Γιάννης Ράμμας
«Διαφημιστικό κόλπο» λέει το Forbes!

bet365

Το έγκυρο ως προς τα οικονομικά θέματα Forbes ανατρέπει το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών για την πώληση του Παναθηναϊκού και το χαρακτηρίζει διαφημιστικό κόλπο!

Ο Μάικ Οζανιάν αναλύει τα δεδομένα της «πράσινης» υπόθεσης και διαψεύδει πως υπήρξε επαφή με τον Σαλβατόρε Γκαλιατότο για την ανεύρευση αγοραστή. Αναφέρει δε πως ό,τι έχει ειπωθεί τα τελευταία 24ωρα δεν είναι παρά ένα διαφημιστικό κόλπο από πλευράς Παύλου Γιαννακόπουλου για να... ξεφορτωθεί την ομάδα, που ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα!

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Προφανώς τα χρέη του ελληνικού κράτους και η δημόσια αναταραχή που υπάρχει για τα προτεινόμενα μέτρα έχουν εξελιχθεί σε τόσο σοβαρό θέμα που ο Παναθηναϊκός, η πιο διάσημη επαγγελματική ομάδα μπάσκετ της χώρας, είναι προς πώληση.

Υπάρχουν εκτεταμένες αναφορές στις ελληνικές εφημερίδες ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, "πέταξε" στην Νέα Υόρκη για να μιλήσει με κορυφαίο αθλητικό τραπεζίτη για την συμφωνία. Όμως το ρεπορτάζ του The Hoop λέει ότι αυτό είναι απλά ένα διαφημιστικό κόλπο του Γιαννακόπουλου για να παρακινήσει την προσφορά προς την ομάδα.

Το πρόβλημα είναι ότι έχω επιβεβαιώσει πως ο Γκαλατιότο ή κάποιος από την εταιρία δεν έχει συναντηθεί με κανέναν από την ομάδα. Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός χάνει ένα σωρό χρήματα. Φαίνεται πως ο Γιαννακόπουλος δεν θα μπορέσει να ξεφορτωθεί την γεμάτη οικονομικά προβλήματα ομάδα όσο συνεχίζεται η κρίση στην Ελλάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα