Ναι σε Βελίτσκοβιτς, μένουν Τέπιτς-Μάριτς!

Gazzetta team
Ναι σε Βελίτσκοβιτς, μένουν Τέπιτς-Μάριτς!

bet365

Σήμερα ή αύριο εγκρίνεται το μπάτζετ από τους αδελφούς Γιαννακόπουλους και ο Ομπράντοβιτς βάζει μπροστά για τον νέο Παναθηναϊκό! «Μεγάλη ποιότητα ο Βελίτσκοβιτς, μένουν σίγουρα Τέπιτς-Μάριτς», δήλωσε ο Ζοτς!

Αποκαλυπτικός ήταν μιλώντας σε Μέσο Ενημέρωσης της Σερβίας ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα του «τριφυλλιού» δεν δίστασε να ομολογήσει πως θα ήθελε τον Βελίτσκοβιτς στην ομάδα του, ενώ προανήγγειλε την παραμονή των Τέπιτς και Μάριτς, καθώς και την προσπάθεια για ανανέωση των συμβολαίων Φώτση, Περπέρογλου και Τσαρτσαρή.

«Θα ήθελα να κοουτσάρω τον Βελίτσκοβιτς στον Παναθηναϊκό ή οπουδήποτε αλλού. Είναι ένας παίκτης που έχει την ποιότητα να παίξει στην πρώτη πεντάδα οποιασδήποτε ομάδας της Ευρωλίγκας», ήταν τα λόγια του, κάτι που σημαίνει ότι η... επιθυμία του δύσκολα δεν θα υλοποιηθεί από τη διοίκηση της ΚΑΕ. Ο Βελίτσκοβιτς μπορεί να αποκτηθεί με σχετικά μικρό κόστος, ο Παναθηναϊκός διατηρεί θέση Ευρωπαίου ελεύθερη και από τη στιγμή που η Ρεάλ δεν προτίθεται να τον κρατήσει στο ρόστερ (έχει οψιόν ανανέωσης, ωστόσο δεν θα την ενεργοποιήσει εκτός απροόπτου), ο Σέρβος φόργουορντ έχει σοβαρές πιθανότητες να ντυθεί στα πράσινα.

«Ο Τέπιτς θα παραμείνει σίγουρα, όπως και ο Μάριτς που έχει συμβόλαιο και λόγω του τραυματισμού του δεν απέδωσε αυτό που μπορούσε. Ο Τέπιτς άλλωστε είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα», τόνισε ο Ομπράντοβιτς, ξεδιαλύνοντας και τον γρίφο του Σέρβου γκαρντ, από τον οποίο περιμένει περισσότερα τη νέα σεζόν. Πρόσφατα μάλιστα δήλωσε πως αν ο Τέπιτς έπαιζε το 50% από όσα δείχνει στις προπονήσεις, θα ήταν απολύτως ικανοποιημένος με την παρουσία του. Και προφανώς θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να το αποδείξει.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις Φώτση, Περπέρογλου και Τσαρτσαρή τόνισε: «Το συμβόλαιο του Φώτση, του Περπέρογλου και του Τσαρτσαρή τελείωσε, αλλά εμείς θέλουμε να τους κρατήσουμε και θα προσπαθήσουμε για αυτό. Σήμερα ή αύριο, ο Μάνος Παπαδόπουλος θα μιλήσει με τους ιδιοκτήτες και θα αφού αποφασιστεί το μπάτζετ, τότε θα μιλήσουμε για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες σχετικά με τους παλιούς αλλά και τους νέους παίκτες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα