Ο Χρήστος Καπράλος μεγάλος νικητής του GPT!

Gazzetta team
Ο Χρήστος Καπράλος μεγάλος νικητής του GPT!

bet365

Μετά από τρεις ημέρες γεμάτες έντονη δράση πόκερ το Greek Poker Tour Main Event έφτασε στο τέλος του, βρίσκοντας μεγάλο νικητή τον Χρήστο Καπράλο ο οποίος εισέπραξε το χρηματικό έπαθλο των €27,180 και στέφθηκε ο νέος πρωταθλητής του GPT.

Στο τελικό τραπέζι είχαμε και τέσσερις ελληνικές συμμετοχές με την Χρήστο Παπαδάκη, τον Χρήστο Καπράλο, τον Στέφανο Κόλλια και την Λουκία Κυπραίου να στοχεύουν σε μία πολύ μεγάλη διάκριση.

Ο πρώτος από αποχώρησε από τους Έλληνες παίκτες ήταν ο Στέφανος Κόλλιας όταν νωρίτερα είχε σταθεί πολύ άτυχος και οι άσοι του έσπασαν από τις ντάμες του Gyanmati Gabor. Μερικές παρτίδες αργότερα, ο Έλληνας παίκτης αποχώρησε όταν έπαιξε τις λιγοστές kapralos-in_copyμάρκες που του είχαν απομείνει με K-Q και δέχθηκε call από τον De Vita ο οποίος κρατούσε ντάμες. Το board δεν άνοιξε κάποιον ρήγα και ο Στέφανος αποκλείστηκε στην 9η θέση για €2,460.

Ο Χρήστος Παπαδάκης ήταν ο επόμενος ελληνικός αποκλεισμός όταν σε flop Κ-4-3 o Χρήστος και ο De Vita έπαιξαν τα ρέστα τους με τον Χρήστο να κρατάει top pair αλλά ο δυστυχώς ο Ιταλός αντίπαλός του είχε σετάρει τα τεσσάρια, με τον Χρήστο να αποχωρεί στην 8η θέση για €3,440.

Στην 6η θέση τερμάτισε η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, η Λουκία Κυπραίου η αποκλείστηκε από τα χέρια του Χρήστου Καπάρλου. Το flop έδειχνε 9-5-2 όταν η Κυπραίου ανακοίνωσε ρέστα με Α-Κ και ο Χρήστος έκανε εύκολο call με σετ 5άρια με την Κυπραίου να εισπράττει το ποσό των €5,410 για την εξαιρετική της παρουσία στο Main Event του Greek Poker Tour.

Σε αντίθεση με τους παραπάνω, ο Χρήστος Καπράλος κατάφερε να φτάσει μέχρι τέλους και να γίνει ο νέος Πρωταθλητής του Greek Poker Tour, επικρατώντας στο heads-up του Gyanmati Gabor.

Στην τελευταία παρτίδα του τουρνουά και με τα blinds να είναι 30000/60000 o Gabor ανέβασε στις 120,000. Ο Χρήστος έκανε το call και το flop άνοιξε 9-Τ-Α. Και οι δύο παίκτες έκαναν check με το turn να ανοίγει έναν ρήγα. Ο Έλληνας παίκτης πόνταρε 100,000 μάρκες, ο Ούγγρος ανέβασε στις 300,000 για να τις κάνει 700,000 ο Χρήστος και να απαντήσει με ρέστα ο Gabor.

Ο Χρήστος έκανε το call και έδειξε κέντα στον αντίπαλό του ο οποίος είχε σετάρει τους ρηγάδες. Το river ήταν ένα αδιάφορο 3 το οποίο χάρισε μια τεράστια νίκη στον Χρήστο Καπράλο συνοδευόμενη από το χρηματικό έπαθλο των €27,180.

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους Έλληνες παίκτες που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη.

PokerUnion.gr
www.pokerunion.gr

 

Τελευταία Νέα