Παρουσία Καρχιμάκη η πρώτη συνάντηση στην Αθήνα

Παρουσία Καρχιμάκη η πρώτη συνάντηση στην Αθήνα

Παρουσία Καρχιμάκη η πρώτη συνάντηση στην Αθήνα

bet365

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας του ΟΦΗ με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όπου συντονίστηκαν οι επόμενες ενέργειες ενώ αποφάσισαν όλοι ότι πρέπει να προχωρήσουν σε δυναμικές παρεμβάσεις.

Η αντιπροσωπεία από την Κρήτη που αποτελούνταν από τους Γιάννη Κουράκη, Ευρυπίδη Κουκιαδάκη αλλά και τον Μανώλη Φωτάκη συναντήθηκαν με όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ηρακλείου, ενώ παρών ήταν και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Λασιθίου Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ο Μανώλης Φωτάκης ενημέρωσε όλους τους παρόντες για την κατάσταση που επικρατεί στον φάκελο του ΟΦΗ επαναλαμβάνοντας ακόμα μια φορά ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να «κοπεί» από την ΕΠΟ.

Από την πλευρά τους οι βουλευτές του νομού Ηρακλείου τόνισαν ότι στέκονται στο πλευρό του ΟΦΗ και συμφώνησαν να προχωρήσουν όλοι σε μαζικές και δυναμικές αποφάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση μέσα στην ημέρα. Μεταξύ άλλων, υπήρξε και επικοινωνία με τον έτερο νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΟΦΗ Πέτρο Καΐμακάμη, στην οποία εξέφρασε και αυτός τη δική του άποψη. Μετά το τέλος της συνάντησης, ορίστηκαν τρεις κατευθύνσεις προς τις οποίες θα στραφεί ο ΟΦΗ προκειμένου να βρει το δίκιο του και αυτές είναι οι παρακάτω:

α) Η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ
β) Να ζητηθεί ανάκληση της απόφασης
γ) Η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια

Ωστόσο, αυτό που χρειάζεται να κατανοήσουν όλοι ότι πρέπει να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις και ενέργειες ουσίας προκειμένου ο ΟΦΗ να μη χάσει το «τρένο» της αδειοδότησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα