Τώρα δε θα πρέπει να βρει κίνητρο ο «Ζοτς»

Τώρα δε θα πρέπει να βρει κίνητρο ο «Ζοτς»

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε πως το μέτριο πρώτο ημίχρονο οφείλεται στην έλλειψη κινήτρου και πως είναι δύσκολο να βρίσκει κάθε φορά νέο για τους παίκτες του, αλλά ευτυχώς ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται ανάλογη αναζήτηση.

«Κάναμε δύο διαφορετικά ημίχρονο. Στο πρώτο παίξαμε αργά και χωρίς μεγάλη θέληση. Έχουμε πολλά θέματα προς συζήτηση. Είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε. Φαίνεται και στη στατιστική. Είχαμε 7 ασίστ στο πρώτο ημίχρο και 32 μέχρι τέλους. Θα δούμε επίσης πως μόνο δύο παίκτες δεν έδωσαν ασίστ: ο Περπέρολγου που τραυματίστηκε κι ο Φώτσης που δεν αγωνίστηκε αρκετά. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν αγωνιστήκαμε με τόσο μεγάλη θέληση, το ίδιο έκανε κι ο ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο να βρίσκεις κάθε φορά κίνητρο. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον Μάρσαλ. Είμαστε χαρούμενοι για το 3-0. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο Ολυμπιακός-Άρης (γέλια). Όπως αναμένουμε, μάλλον θα αρχίσουμε τους τελικούς την Πέμπτη» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που δεν ξέρει ακόμα πώς έχει η κατάσταση του τραυματία Στράτου Περπέρογλου: «Βρίσκεται στο νοσοκομείο. Περιμένουμε».

Με τη σειρά του, ο Μιλένκο Τέπιτς υπογράμμισε πως «δεν είχαμε και τόσο καλή απόδοση στη Θεσσαλονίκη. Χρειαζόταν να βελτιωθούμε. Το κάναμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και σκοράραμε 64 πόντους. Είναι σημαντικό σ' αυτή την περίοδο να μπορεί κάποιος να βελτιωθεί. Αρχίζουμε την Πέμτπη τους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Εύχομαι ο τραυματισμός του Περπέρογλου να μην είναι σοβαρός και να μας βοηθήσει στους τελικούς. Αν κάνουμε τις εμφανίσεις που μπορούμε, έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα