«Θα ήταν άδικο για τον Βόλο...»

«Θα ήταν άδικο για τον Βόλο...»

bet365

Θα ήταν αδικία για τον Ολυμπιακό Βόλου να μη βγει Ευρώπη, σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος μίλησε στο gazzetta.gr για την ιστορική πρόκριση. Πρόσθεσε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα και του χρόνου.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στη φετινή εκπληκτική πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι με το κατάλληλο δυναμικό μπορεί να πετύχει κάτι αντίστοιχο και την επόμενη σεζόν.

-Το ματς με την ΑΕΚ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αγώνας της χρονιάς για σας;

«Ναι, ήταν όντως αγώνας της χρονιάς. Σε αυτή την αναμέτρηση παιζόταν όλη η σεζόν για μας και ήταν η επιβράβευση όλης της φετινής προσπάθειας που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μου».

-Η έξοδος στην Ευρώπη αποτελεί δικαίωση της προσπάθειάς σας;

«Ασφαλώς. Θα ήταν άδικο αυτή η ομάδα να μην εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη βάσει της εικόνας που έδειξε καθ΄ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα».

-Πιστώνετε μέρος της επιτυχίας αυτής στον προηγούμενο προπονητή, τον κ. Σάκη Τσιώλη;

«Και βέβαια έχει μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ο προηγούμενος προπονητής. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, ούτε και ο πιο άσπονδος εχθρός του».

-Πόσο εύκολο ήταν για σας να διατηρήσετε τη φιλοσοφία του προηγούμενου προπονητή;

«Όταν αναλαμβάνεις μια έτοιμη ομάδα είναι κουτό να προβείς σε μεγάλες αλλαγές. Πρέπει να διαχειριστείς το υλικό που έχεις με τον καλύτερο τρόπο. Η εμπειρία και η λογική είναι δύο συστατικά που σε βοηθούν να κάνεις κάτι τέτοιο για το καλό της ομάδας».

-Τι στόχους έχει ο Ολυμπιακός Βόλου εν όψει της νέας σεζόν;

«Αν δεν αλλοιωθεί το δυναμικό της ομάδας και γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες, πιστεύω ότι μπορεί να έχει ανάλογη με τη φετινή πορεία και την επόμενη σεζόν».

-Εσείς θα είστε στον πάγκο και την επόμενη σεζόν; Θέλετε να μείνετε;

«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα με τον πρόεδρο για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε συνάντηση και θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει. Ασφαλώς και θέλω να μείνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα