Ο Ζιλμπέρτο, οι κιθάρες και ο Γκάμπριελ

Ο Ζιλμπέρτο, οι κιθάρες και ο Γκάμπριελ

Ο Ζιλμπέρτο, οι κιθάρες και ο Γκάμπριελ

bet365

Αποθεώθηκε πριν από το ματς, έδωσε τη νίκη κατά τη διάρκεια και στο τέλος και πάλι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έκλεψε την παράσταση μαζί με την παρέα του, τραγουδώντας μέχρι και τον ύμνο της ομάδας φορώντας φανέλα της Γκρέμιο και του Γκάμπριελ.

Ημέρα Ζιλμπέρτο Σίλβα από την αρχή της έως το τέλος της ήταν η σημερινή. Ο Βραζιλιάνος αποθεώθηκε και τιμήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς έδινε τον τελευταίο του αγώνα μπροστά στους φίλους του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια ήταν το κεντρικό πρόσωπο, μια και με το γκολ που πέτυχε έδωσε τη νίκη στο «τριφύλλι». Ωστόσο και κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ έκανε τη διαφορά. Συγκεκριμένα ο Ζιλμπέρτο ήταν μαζί με τη γυναίκα του και άλλους συμπατριώτες του. Ένας από αυτούς φορούσε μπλούζα της Γκρέμιο με το όνομα του πρώην πλέον «πράσινου» Γκάμπριελ, ενώ άλλοι δύο κρατώντας στα χέρια κιθάρες άρχισαν να τραγουδούν ρυθμικά το «Ζιλμπέρτο Σίλβα οέ οέ οέ». Μάλιστα αποπειράθηκαν να τραγουδήσουν και τον ύμνο του Παναθηναϊκού έχοντας μάλιστα μεγάλη επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών φυσικά. Στη συνέχεια ο Ζιλμπέρτο γνώρισε ακόμα μία φορά την αποθέωση από τους φιλάθλους που τον περίμεναν καρτερικά και μετά αποχώρησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα