Νέα φαρσοκωμωδία με τα εισιτήρια

Gazzetta team
Νέα φαρσοκωμωδία με τα εισιτήρια

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει διαθέσει μόλις 450 από τα 900 εισιτήρια του τελικού που δικαιούται, καθώς η τιμή των 75 ευρώ κρίνεται απαγορευτική!

Η απόφαση της ΕΟΚ να ορίσει την τιμή των εισιτηρίων του τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στα 75 ευρώ, ουσιαστικά αφήνει άδειο το γήπεδο αφού δύσκολα θα εξαντληθούν τα 900 «μαγικά χαρτάκια» από κάθε πλευρά.

Ήδη οι πρώτες αντιδράσεις υπάρχουν από τον Παναθηναϊκό, αφου μετά την ανακοίνωση του «Ενιαίου Φορέα» ότι δεν θα βρεθεί στον τελικό, η ΚΑΕ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής είχε στη λίστα της λιγότερους από 450 υποψήφιους που έκλεισαν θέση για τον τελικό.

Από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού φαίνεται ότι βρέθηκε λύση και το πιθανότερο είναι οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν το «παρών». Το θέμα, όμως, είναι κάτα πόσον οι Πειραιώτες θα διαθέσουν όλα τα εισιτήρια.

Έτσι, μένουν στην ΕΟΚ τα 450 εισιτήρια του πρωταθλητή Ευρώπης και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να τα διαθέσει σε τόσο υψηλή τιμή, ειδικά στις μέρες που ζούμε. Τα εισιτήρια αυτά, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι παραμένουν στη διάθεση του Παναθηναϊκού και αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν, δίνοντας τα στοιχεία τους τηλεφωνικά ή στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Με τους οργανωμένους πάντως απόντες, πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο...

Η Ομοσπονδία όρισε την τιμή σε πολύ υψηλά επίπεδα για να μην πάνε οι οργανωμένοι οπαδοί στον τελικό και ειδικότερα κάποιοι «σεσημασμένοι» ταραξίες. Όμως, πόσο εύκολο είναι για τους υπόλοιπους να δώσουν 75 ευρώ για ένα παιχνίδι μπάσκετ που μόνο γιορτή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί;

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι στον τελικό δόθηκαν 600 εισιτήρια σε κάθε πλευρά, αλλά φέτος είναι πολύ πιθανό να βρεθούν λιγότεροι φίλαθλοι στις κερκίδες παρότι τα εισιτήρια είναι περισσότερα!

Στην Ελλάδα βέβαια, έτσι όπως το πάμε είναι πιθανό κάποια μέρα να ανατείλει ο ήλιος και από τη δύση, οπότε τίποτα δεν πρέπει να μας προξενεί εντύπωση...

 

Τελευταία Νέα