Θυμήθηκαν τα παλιά...

Gazzetta team
Θυμήθηκαν τα παλιά...

bet365

Οι δυο συμπαίκτες πέρυσι στη Σιένα, αλλά αντίπαλοι στον ημιτελικό του φάιναλ φορ, Νίκος Ζήσης και Ρομέιν Σάτο θυμήθηκαν τα… νιάτα τους κατά την ανακαίνιση ενός ανοικτού γηπέδου της Βαρκελώνης.

Οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα από τα events που διοργάνωσε η Ευρωλίγκα και αφορούσε την ανακαίνιση ενός ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στη Βαρκελώνη. Ο Ρομέιν Σάτο τόνισε στο περιθώριο της εκδήλωσης πως «είναι εξαιρετικό να βρίσκομαι εδώ σε ένα καινούριο γήπεδο. Αυτά τα παιδιά το χρειάζονται και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία, να απολάυσουν το παιχνίδι και να μείνουν μακριά από επικίνδυνα πράγματα. Το γήπεδο είναι εξαιρετικό».

Ο Νίκος Ζήσης με τη σειρά του δήλωσε πως «είναι εξαιρετικό να έρχομαι εδώ και να επιστρέφω στα παλιά κατά κάποιον τρόπο, Ολοι έχουμε παίξει σε γήπεδα με άσφαλτο και δυχτάκια από αλυσίδες όταν ήμασταν πιο μικροί και παίζαμε για πλάκα. Πλέον είμαστε επαγγελματίες, όμως το να ερχόμαστε εδώ και να παίζουμε με παιδιά μας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσουμε».

 

Τελευταία Νέα