Τα παιδία (ξανα)παίζει! (pics & vids)

Gazzetta team
Τα παιδία (ξανα)παίζει! (pics & vids)

bet365

Φώτσης και Σάτο έδωσαν χαρά στα μικρά παιδιά της Βαρκελώνης, που είδαν το εδώ και δύο χρόνια γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς τους να αποκτά ξανά ζωή.

Η Ευρωλίγκα κάθε χρόνο σε περίοδο Final Four κι όχι μόνο φροντίζει να δείξει το κοινωνικό πρόσωπό της. Οι παίκτες των ομάδων δε λένε ποτέ «όχι» στη συμμετοχή κι αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Φώτση και Σάτο να δώσουν χείρα βοηθείας σε μία ξεχωριστή προσπάθεια της διοργανώτριας αρχής.

Η Ευρωλίγκα σε συνεργασία με την εταιρία Mondo ανακαίνισαν το σε κάκιστη κατάσταση την τελευταία διετία Aurora Court σε μία γειτονιά της πόλης κι έδωσαν στα παιδιά της περιοχής να παίξουν σε ένα καθαρό και μοντέρνο ανοιχτό γήπεδο. Έπειτα τις ομιλίες των επισήμων, Φώτσης και Σάτο μαζί με τον Νίκο Ζήση της Σιένα κι ακόμη εφτά παίκτες (Ρες από Σιένα, Σαρπ κι Έιντσον από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φίσερ και Βιδάλ από Ρεάλ Μαδρίτης) έπαιξαν με τα μικρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, δίνοντάς τους την ευκαιρία να χαμογελάσουν.

Πέραν των αθλητών, τη διαφορά έκανε κι ένας καλλιτέχνης της πόλης, που ζωγράφισε σε ένα πανί σχεδόν με απόλυτη ακρίβεια τα πρόσωπά τους.

 

Τελευταία Νέα