Έρχεται ο... Μέσι!

Gazzetta team

bet365

Ο Κύριος Πρόεδρος καλωσορίζει τον Χάρη Ξύδη και αναφέρεται στην δύσκολη στιγμή της δημοσιογραφίας η οποία «καταφέρνει» να έχει ταυτόχρονα αλήθειες, ψέματα, υπερβολές και παραμύθια.


Κύριε πρόεδρε,
Κατ’ αρχήν πείτε τους χαιρετισμούς μου στον Χάρη Ξύδη. Γεια σου ρε Χάρη!..

Είσαι πολύτιμος στην παρέα εδώ. Να ’χουν να βρίζουν κι άλλους, όχι μόνο εμένα... Καλή αρχή.

Έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για τη δημοσιογραφία, που κάποιοι οδηγούν σταθερά στο δρόμο της αναξιοπιστίας. Τόσο μα τόσο ανόητοι...

Σας κουράσαμε και το ξέρουμε!

Μας φτύνετε και το νιώθουμε...

Μα επιμένουμε -όλοι μας- στις μικροκόντρες μας ή στις μεγάλες μας αντιπαλότητες.

Δεν σας θεωρούν ανόητους όσοι εμπορεύονται την αγάπη σας σερβίροντας ονόματα και ονόματα και «βόμβες» και «παικταράδες». Από κάθε ράφι, από το πάνω, από το κάτω, από τη βιτρίνα, από παντού.

Όσοι κάνουν αυτό το «εμπόριο», απλά αποκαλύπτουν το μέγεθος της δικής τους ανυπαρξίας! Και όσοι παρασυρόμαστε από διαφόρους μάνατζερς απλά παίζουμε -άθελά μας, ίσως, αλλά έτσι συμβαίνει- το παιχνίδι τους.

Λίστες και λίστες «παίζουν» καθημερινά στα εξώφυλλα, με «λαβράκια», με... επιλογές, με... προτάσεις.

Τουλάχιστον, μάθετε να μας... ξεγυμνώνετε ή να μας... μεταφράζετε.

Με λίγη προσοχή μπορείτε να καταλάβετε πού είναι η αλήθεια, πού είναι το ψέμα και πού η υπερβολή και το παραμύθι!
Το ’χουν ανάγκη αυτό ιδιαίτερα εκείνοι οι δημοσιογράφοι που χάνουν τον ύπνο τους για να μη χάσουν θέμα και τελευταία το περιφρουρούν κιόλας. Σημεία των καιρών...

Μάθετε να ξεχωρίζετε, βάλτε τα σωστά ρήματα κι ας είστε ακόμη πιο... υποψιασμένοι.

Και πώς να μην είστε, όταν βλέπετε στο γήπεδο αυτά που βλέπουν ΟΛΟΙ και την επομένη διαβάζετε αυτά που θα ’θελαν να βλέπουν κάποιοι.
Εμάς, αφήστε μας στη δυστυχία μας, μπορούμε και μόνοι μας να τα καταφέρουμε, να το... διαλύσουμε, δηλαδή, τα κάστρα, άλλωστε, πέφτουν από μέσα...

Το νέο παραμύθι αυτού του καλοκαιριού μόλις άρχισε. Με τρόπο... εντυπωσιακό, τόσο που αρχίσαμε να... ψαχνόμαστε κι εμείς.

Και επειδή ποτέ δεν σας αφήσαμε χωρίς πληροφόρηση, θα αποκαλύψω λιτά αυτό που θα γράφουν άλλοι σε... 12 χρόνια. Ο... Μέσι έρχεται στον Ολυμπιακό!!!

Με σεβασμό

ΥΓ. 1: Η πιο ΣΟΒΑΡΗ -και ΥΠΑΡΚΤΗ- περίπτωση για τον Ολυμπιακό είναι του 23χρονου Μαρκάνο. Και ξέρω καλά τι λέω...

 

Τελευταία Νέα