Καταριέται Σάτο ο Στόουνρουκ!

Καταριέται Σάτο ο Στόουνρουκ!

bet365

Ο Ρομέιν Σάτο δεν είναι από φέτος συμπαίκτης με τον Σον Στόουνρουκ. Αυτό δίνει στον τελευταίο το δικαίωμα να του ευχηθεί τα... χειρότερα!

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, Σάτο και Στόουνρουκ ήταν συμπαίκτες. Το καλοκαίρι ο πρώτος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αλλά η... μοίρα δεν σκόπευε να τους αφήσει για πολύ καιρό χώρια και τους έφερε αντίπαλους στο Final Four.

Ο 34χρονος φόργουορντ της Σιένα άδραξε την ευκαιρία κι ευχήθηκε στον Κεντροαφρικανό φόργουορντ να... χάσει την Παρασκευή στον μεταξύ τους ημιτελικό.

«Έχουμε ξαναπαίξει εναντίον των αντιπάλων μας στον ημιτελικό, αρκετές φορές, οπότε αισθανόμαστε αρκετά οικείοι μαζί τους. Έχουν κάνει κάποιες αλλαγές, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος έχουν μερικούς από τους ίδιους παίκτες εδώ και χρόνια. Τους έχουμε νικήσει κάποιες φορές, είναι αλήθεια, αλλά είναι μία ομάδα που έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα περισσότερες από μία φορά κι υπό αυτή την έννοια δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδό τους. Πρέπει να τους σταματήσουμε την Παρασκευή για να φτάσουμε εκεί. Είναι μία μεγάλη μονομαχία, με δύο σπουδαίους προπονητές κι από φέτος και με τον Ρομέιν Σάτο, που αγωνίστηκε μαζί μας για τέσσερα χρόνια, να είναι με την πλευρά τους. Θα είναι η πρώτη φορά που παίζουμε εναντίον του και θα είναι περίεργα στην αρχή. Είμαστε χαρούμενοι που βρίσκεται εκεί, αλλά η φιλία φεύγει από την πόρτα μόλις πατήσουμε στο παρκέ. Όσο καλός φίλος κι αν είναι, για μία φορά ευελπίστουμε να χάσει. Ακόμη κι αν είναι ο αδερφός σου στην άλλη ομάδα, πρέπει να βγεις έξω και να κάνεις τα πάντα για να νικήσεις» έγραψε στο blog του στο euroleague.net ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ της Μοντεπάσι.

 

Τελευταία Νέα