Τόρες: Ο Μαθία με έφερε στη Λίβερπουλ!

Gazzetta team
Τόρες: Ο Μαθία με έφερε στη Λίβερπουλ!

bet365

Ο Φερνάντο Τόρες έσταξε «μέλι» για τον Εντουάρντο Μαθία το καλοκαίρι του 2007, όταν ο Ισπανός «έκλεισε» το deal και πήρε τον άσο της Τσέλσι στο Μέρσεϊσαϊντ. Ο ίδιος ανέλαβε και την περίπτωση Μασεράνο.

Ο Ισπανός επιθετικός είχε πει τα καλύτερα στην παρουσίασή του από τους «κόκκινους», λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως αν δεν ήταν ο Μαθία δεν θα είχε πάει στο Λίβερπουλ. «Ο κόουτς Ράφα Mπενίτεθ είχε μιλήσει μαζί μου πολλές φορές στο τηλέφωνο και μου είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστούμε. Όμως, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Εντουάρντο Μαθία. Ήταν ο άνθρωπος που είχε πολλές συζητήσεις με τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να την πείσει να με αφήσει να διαπραγματευτώ με τη Λίβερπουλ.

Ο Μαθία ήρθε πολλές φορές στη Μαδρίτη και μίλησε με τους διοικούντες. Δεν ξέρω τι ακριβώς τους είπε, αλλά από τη στιγμή που βρίσκομαι εδώ μπροστά σας φαίνεται πως έκανε πολύ καλή δουλειά. Οπότε ρωτήστε εκείνον τι ακριβώς συνέβη στις διαπραγματεύσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν είχε μιλήσει ο Μαθία, ίσως να μην φορούσα τη φανέλα της Λίβερπουλ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Φερνάντο Τόρες.

Επίσης, δημοσιεύματα από την Ιταλία έγραφαν για τις σκληρές διαπραγματεύσεις που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι με την Ίντερ για να αποκτήσουν τον Μασεράνο. Ο Αργεντινός είχε φτάσει μία ανάσα από τους «νερατζούρι», αλλά τελευταία στιγμή κάτι χάλασε και ο παίκτης κατέληξε στην Μπαρτσελόνα έναντι 22 εκ .λιρών!

 

Τελευταία Νέα