ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Gazzetta team

bet365

GAZZETTA.GR & TANWEER ALLIANCES SA

«Διαγωνισμός The Accountant: Κερδίστε ένα 4ημερο ταξίδι στην Ατλάντα με αφορμή την ταινία Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ (THE ACCOUNTANT)»

1. Η εταιρεία LIQUID MEDIA A.E. (στο εξής: Διοργανώτρια Εταιρία) και η TANWEER ALLIANCES SA (στο εξής: Συν-διοργανώτρια Εταιρία) διοργανώνουν διαγωνισμό με τίτλο «Διαγωνισμός The Accountant: Κερδίστε ένα 4ημερο ταξίδι στην Ατλάντα με αφορμή την ταινία Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ (THE ACCOUNTANT» στο διαδικτυακό τόπο που διαχειρίζεται η πρώτη (www.gazzetta.gr).

2. Στο διαγωνισμό παίρνουν αυτόματα μέρος όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, ακολουθώντας τον τρόπο συμμετοχής που έχει αναρτήσει στo site της η Διοργανώτρια Εταιρία κατά το χρονικό διάστημα 24 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου 2016 (και ώρα 23.59). Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους, είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος και έχουν την Ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα οποιουδήποτε άλλου κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο νικητής είναι κάτω των δέκα οκτώ (18) ετών θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται στο ταξίδι από το γονέα του ή άτομο το οποίο έχει την επιμέλειά του. Ο νικητής και ο συνοδός του προκειμένου να αποδεχτούν το δώρο, θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους νόμιμο και εν ισχύ διαβατήριο. Αν ο πρώτος νικητής δεν μπορέσει να ταξιδέψει στις ημερομηνίες που ορίζονται, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες που θα αναδειχθούν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.

3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 24/10/2016 έως 7/11/2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση «www.gazzetta.gr», στην οποία οι συμμετέχοντες θα βρίσκουν οικεία ανάρτηση του Διαγωνισμού. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι του www.gazzetta.gr, της Liquid Media και της Tanweer Alliances SA καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) και δεύτερου (Β΄) βαθμού. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενημερώσουν το Διοργανωτή για οτιδήποτε δύναται να επηρεάσει τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό

4. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εκ μέρους των ενδιαφερόμενων, αφού κάθε ενδιαφερόμενος, εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις του όρου 2 και 3 και αφότου συμπληρώσει τα στοιχεία του στη φόρμα συμμετοχής (ονοματεπώνυμο, email και τηλ. Επικοινωνίας), θα λαμβάνει αυτόματα μέρος στο Διαγωνισμό και θα παίρνει μέρος στην κλήρωση που θα διενεργηθεί για την ανάδειξη των νικητών αυτού. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει μόνο μια (1) φορά στο διαγωνισμό. Στην περίπτωση που οιοσδήποτε συμμετέχων συμπληρώσει/αποστείλει περισσότερες φόρμες συμμετοχής, θα ακυρωθούν όλες οι μεταγενέστερες της πρώτης συμμετοχές και θα λογίζεται μονάχα η πρώτη ως έγκυρη.

5. Θα κληρωθούν συνολικά ένας (1) βασικός νικητής και δυο (2) αναπληρωματικοί για την περίπτωση που κάποιος από τους βασικούς νικητές αρνηθεί ή δεν απαντήσει σε σχετική ειδοποίηση εντός της προθεσμίας που έχει ορισθεί. Ο βασικός νικητής ή ένας εκ των αναπληρωματικών αυτού θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Ατλάντα για δύο (2) άτομα και στο οποίο περιλαμβάνονται α) τα αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής από Αθήνα προς Ατλάντα, β) διανυκτέρευση τριών (3) ημερών σε ξενοδοχείο της Ατλάντας με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο, γ) μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στην Ατλάντα τις ημέρες άφιξης και αναχώρησης, δ) Συμμετοχή στο Escape Room ‘Atlanta Bank Heist’, ε) Ταξιδιωτική Ασφάλεια. Όποια κόστη προκύψουν επιπλέον του πακέτου δώρου (π.χ. γεύματα, τηλεφωνικές κλήσεις, room service) επιβαρύνουν τον νικητή και το συνοδό του. Το ταξίδι θα λάβει χώρα σε ημερομηνία που θα επιλέξει ο νικητής/νικήτρια στο διάστημα μεταξύ 2/02 και 30/09/2017, με την εξαίρεση εθνικών εορτών και αργιών της Αμερικής. Τα αεροπορικά εισιτήρια για τον νικητή και τον συνοδό του ισχύουν για την ίδια πτήση και τις ίδιες ημερομηνίες και δεν θα μπορούν να είναι σε διαφορετικές. Επίσης, ο νικητής και ο συνοδός του θα αναχωρήσουν από το ίδιο αεροδρόμιο και θα επιστρέψουν στο ίδιο αεροδρόμιο. Ο συνοδός του νικητή του Βραβείου δεν είναι δυνατό να επιλεγεί μέσω πρόσθετου διαγωνισμού, άλλης προωθητικής ενέργειας ή εμπορικής εκδήλωσης και το Βραβείο εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα, δεν επιστρέφεται, δεν μεταβιβάζεται, δεν αντικαθίσταται και δεν εξαργυρώνεται. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του Βραβείου, οι Χορηγοί διατηρούν το δικαίωμα αντικατάστασης αυτού με άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το Βραβείο δεν αντιστοιχεί σε δικαίωμα κράτησης ταξιδιωτικού πακέτου για συγκεκριμένη διαδρομή σε συγκεκριμένη ημέρα.

6. Ο ένας (1) τυχερός μαζί με τους δυο (2) αναπληρωματικούς θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί από την διοργανώτρια εταιρεία στα γραφεία της επί της Λ. Ηρακλείου 385, Νέο Ηράκλειο, στις 8 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14:00. Ο νικητής θα ανακοινωθεί από το www.gazzetta.gr.

7. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που έχουν δηλώσει εντός δύο (2) ωρών από την κλήρωση, προκειμένου να τους δοθούν αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν από την Διοργανώτρια και η προσπάθεια ειδοποίησης των νικητών (βασικών – αναπληρωματικών) θα αποδεικνύεται πλήρως με την απλή βεβαίωση του σχετικά επιφορτισμένου υπαλλήλου. Ουδεμία ευθύνη φέρει η διοργανώτρια για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών των δώρων και δη όταν οφείλεται σε μη απάντηση του ηλεκτρονικού μηνύματος που θα τους αποσταλεί.

Ο χρόνος και τρόπος παραλαβής των εισιτηρίων και λοιπών εγγράφων σχετικά με τα Δώρα θα γνωστοποιείται στο Νικητή εγκαίρως από την Διοργανώτρια Εταιρία και την Συν-διοργανώτρια Εταιρεία τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού, από τον οποίο οι εγκύρως συμμετέχοντες δήλωσαν Συμμετοχή ή μέσω e-mail λογαριασμού.

8. Επιπλέον σε περίπτωση κατά την οποία ο βασικός νικητής δεν έχει αποδεχθεί για οποιοδήποτε λόγο μέχρι την 22/11/2016 και ώρα 14:00 το δώρο που κέρδισε, θα κληθούν προς αποδοχή του αντίστοιχου δώρου οι αναπληρωματικοί νικητές κατά απόλυτη προτεραιότητα και σύμφωνα με την σειρά που θα κληρωθούν. Μετά την 22/11/2016 το δικαίωμα αποδοχής του βασικού νικητή αυτόματα απόλλυται και ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι της διοργανώτριας εταιρείας.

9. Για τη χρήση του δώρου, είναι απαραίτητη η κατοχή νόμιμου και σε ισχύ διαβατηρίου τόσο από το νικητή όσο και από το συνοδό του, καθώς και η υπογραφή κάθε σχετικής δήλωσης αποδοχής που εύλογα θα του ζητηθεί ως προϋπόθεση και προαπαιτούμενο παράδοσης του δώρου, μη εξαιρουμένης της φωτογράφησης και δημοσίευσης της σχετικής φωτογραφίας στο δικτυακό τόπο www.gazzetta.gr. Τα δώρα δεν εξαργυρώνονται.

10. Τα δώρα είναι προσωπικά δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρούνται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους ούτε αντικαθίστανται ή εξαργυρώνονται. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και την ειδοποίηση των Νικητών, η διοργανώτρια εταιρεία απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη ιδίως για ακύρωση ή /και ματαίωση των εκδηλώσεων για οποιονδήποτε λόγο και αιτία.

11. Η Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη. Επίσης, η διοργανώτρια εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη που για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμύρων ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσεται των υποχρεώσεών της.

12. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (βάσει ενδείξεων) από την διοργανώτρια εταιρεία παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική (μη φέρουσα αυτή, ήτοι η διοργανώτρια εταιρεία, το βάρος της αποδείξεως) τότε η διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσουν το δώρο.

13. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στην διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET. Έτσι, η διοργανώτρια εταιρεία επιφυλάσσει για τον εαυτό της το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση για διαφημιστικούς σκοπούς, καθώς και να προβεί σε χρήση του ονόματος και της εικόνας των συμμετεχόντων χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση από μέρους τους, η δε συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.

14. Με την συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, κάθε Συμμετέχων συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την LIQUID MEDIA και το www.gazzetta.gr ως υπεύθυνο για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από το ίδιο είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου αυτό διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό του. Για αυτόν τον λόγο, μόνη η δήλωση συμμετοχής σε οποιοδήποτε διαγωνισμό στο πλαίσιο του παρόντος συνεπάγεται την εκ των προτέρων ανεπιφύλακτη παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε Συμμετέχοντα, προκειμένου να καταχωρηθεί το ονοματεπώνυμό του (και τα τυχόν λοιπά στοιχεία του κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα) σε αρχείο που θα δημιουργηθεί και τηρηθεί από την LIQUID MEDIA και το www.gazzetta.gr. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει και ως τροποποιήθηκε με το Ν.3471/2006, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι Συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει επικοινωνώντας με τη Διοργανώτρια.

15. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό αυτό συνεπάγεται την πλήρη γνώση των αναλυτικών όρων συμμετοχής καθώς και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.

16. Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής θα βρίσκονται επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού στην ιστοσελίδα www.gazzetta.gr στη διάθεση όποιου συμμετέχοντα θέλει να τους διαβάσει.

17. Αρμόδια για κάθε τυχόν ζήτημα που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον παρόντα Διαγωνισμό ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών.

Αθήνα, 24.10.2016

Οι Εταιρίες LIQUID MEDIA A.E. και TANWEER ALLIANCES SA

 

Τελευταία Νέα