Special ματσάρα ο Μουρίνιο!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Special ματσάρα ο Μουρίνιο!

bet365

Μεγάλη μέρα για το σπίτι μου, μεγάλη και για τον Ζοσέ. Ο Γερο - Γιοβάισα είναι πολύ φιλόξενος, οι Μπλε;;; Special... σοφοί θα γίνουμε απόψε.

Σύντροφοι καλημέρα, ξύπνησα με κέφια γιατί έχω τραπέζι τους φίλους από τη Μόσχα. Ναι, καλά θυμάστε, αυτούς που... μπήκαν κατευθείαν στα καταφύγια με ένα απλό φυλλάδιο. Ωρέ, έτσι είναι τα παλικάρια... Χαβιάρι beluga, βότκα λεμόνι και οι γυναίκες στην κουζίνα! Εχει, ντέρμπι ρε κορίτσια σήμερα, ο Μουρίνιο γυρίζει σπίτι του.

Πως πέρασαν τα χρόνια... Ηταν το 2010 ο κ. Special πήγαινε ως αντίπαλο στο Λονδίνο. Ως κόουτς της Ιντερ κερνούσε... πίκρα τους Μπλε, ωστόσο κέρδιζε την αποθέωση. Σήμερα, όλοι θα είναι παγωμένοι, αφού στο Στάμφορντ Μπριτζ πάει ως διεκδικητής της κούπας. Να σας πω την αλήθεια, εγώ... πάγωσα με τον Αμπράμοβιτς, αφού Special κόουτς δεν τον διώχνεις. «Καταραμένη» η Γιουνάιτεντ όταν βρίσκει τους Μπλε απέναντί της, άλλωστε έχει 16 ήττες τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα της Premier League. To μυστικό σύντροφοι είναι άλλο, ο Μουρίνιο είναι ο κόουτς που... βοήθησε σε αυτές τις ήττες, πέντε φορές νίκησε τη Μάντσεστερ.

Ξέρει τον τρόπο ο Πορτογάλος και το διπλό είναι στο 3.60! Είναι κι αυτά τα ταξίδια στο Λονδίνο... Η Γιουνάιτεντ είναι σαν και μένα... Δε μπορώ να αφήσω τη μπαλκονάρα μου και τη θέα για να πάω στη Μόσχα. Αλήθεια, δεν είμαι εναντίον του τον Πούτιν... Η Μάντσεστερ έχει στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της στην πρωτεύουσα μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Ζλάταν παλικάρι του τι έπαθες; Γιατί σίγησες σαν τον Κερζακόβ; Σε θυμάμαι να σκοράρεις και στα δυο τελευταία ματς που βρήκες την Τσέλσι στο Champions League. Εσύ το θυμάσαι;;; Ιμπραΐμοβιτς για σκόρερ any time στο 2.75 κύριοι, αν και το Goal/Goal δε μας αφήνει αδιάφορους στο 1.85. Σβετλάνα πιο σβέτλα με το φαγητό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα