Στο ελικόπτερο από τη Μόσχα στο Κάουνας

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Στο ελικόπτερο από τη Μόσχα στο Κάουνας

bet365

Ο Γερο - Γιοβάισα μπαίνει στο προσωπικό του ελικόπτερο και... εκμηδενίζει τις αποστάσεις στη Euroleague.

Γεια σας σύντροφοι. Από νωρίς σήμερα γιατί πρέπει να πετάξω για Μόσχα. Δίπλα είναι, ζέστανα τις μηχανές στο ελικόπτερο και θα βρεθώ στο ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός. Δεκατρείς Euroleague έχουν κατακτήσει οι δυο τους και πραγματικά το ματς δεν χάνεται! Ο Παναθηναϊκός πάει με υπηρεσιακή τριάδα προπονητών και έρχεται από την «σφαλιάρα» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, η «αρκούδα βρυχάται» -πιθανώς η πιο κλισέ αναφορά στην ιστορία της Ανθρωπότητας αλλά ταιριάζει- και με τους Ντε Κολό, Τεόντοσιτς στην περιφέρεια ανεβαίνει συχνά πάνω από τους 90 πόντους. Βρήκα το over 89.5 της ΤΣΣΚΑ στο 1.80.

Ο, πιλότος μου ο Σεργκέι ξέρω ότι θα με καταραστεί, αλλά από τη Μόσχα θα τον «αναγκάσω» να πετάξει (κυριολεκτώ) στο Κάουνας. Μα είναι δυνατόν να χάσω την εντός έδρας πρεμιέρα του Σάρας στη Euroleague; Ο αγαπημένος μου Σαρούνας (του πάει το κοστούμι δεν νομίζετε;) ετοιμάζει τη Ζαλγκίρις για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια, μετά την καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μην του το πείτε σας παρακαλώ, όμως το διπλό βρίσκεται στο 1.95 και προτίθεμαι να ολισθήσω στοιχηματικά, ειδικά βλέποντας την τρομερή κατάσταση που βρίσκονται Σενγκέλια και Μπαρνιάνι.

Το βράδυ, θέλω να προλάβω το Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε. Μπαρτζώκας εναντίον Ζέλικο. Το περήφανο «μελιτζανί» χρώμα του Ζοτς αρκεί για να δεις το παιχνίδι, ωστόσο απόψε τα προβλήματα πρέπει να λυθούν από την πλευρά των Ισπανών. Χωρίς Κοπόνεν, Ναβάρο, Ρίμπας μένει μόνο ο Ράις στην περιφέρεια και ο Αμερικανός λύγισε τα στεφάνια στην αναμέτρηση με την Ούνικς. Στο 2.05 θα εμπιστευτώ το βάθος της Φενέρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα