Η Αλίκη, ο Μπλατ και η μπελούγκα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η Αλίκη, ο Μπλατ και η μπελούγκα!

bet365

Σύντροφοι καλημέρα! Το διήμερο live του Champions League μας χάρισε το χαβιάρι μπελούγκα το επιούσιο και τώρα ετοιμάζομαι να βουτήξω στα παρκέ με όρεξη μικρού παιδιού

Μπελούγκα είπα και θυμήθηκα λιμάνι. Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός περιμένει την Εφές και έρχεται με φόρα από τη νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τα «Παιδιά του Πειραιά» ακόμα ηχούν στ’ αυτιά πασών στην ομάδα και ο Περάσοβιτς ετοιμάζει δόκανα. Σα να σας βλέπω τώρα… Μα θα περάσουν από το ΣΕΦ; Δεν είπα αυτό, σύντροφοι, είπα –έγραψα καλύτερα- ότι μπορεί να δυσκολευτεί. Στο 1.75 το διπλό με πλεονέκτημα 7.5 πόντων.

Εχω ένα μυστικό (θυμήθηκα τώρα την Αλίκη, αχ η Αλίκη). Ειδικά στο μπάσκετ, δεν παίζω ποτέ under. Μα ποιος σώφρον άνθρωπος εύχεται να μην βάλουν καλάθι οι ομάδες. Τέλος πάντως, το ξεπερνώ. Μπάμπεργκ και Ούνιξ σίγουρα έκαναν περήφανο τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς με τους 66 και 63 πόντους που πέτυχαν στην πρεμιέρα. Επειδή όμως από αυτή τη γωνιά είπαμε ότι θα λέμε αλήθειες, κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε πόσους περισσότερους να έβαζαν; Απόψε, τις περιμένω να «ξεμπουκώσουν» -μπανάλ έκφραση, αλλά ταιριάζει- και βρίσκω το over 146.5 στο 1.88.

Το πόσο είχα χαρεί για τον Ντέιβιντ Μπλατ το 2014, όταν κατέκτησε την Euroleague με την Μακάμπι δεν λέγεται. Τι τελικός ήταν εκείνος με τη Ρεάλ στο Μιλάνο… Απόψε οι δρόμοι τους διασταυρώνονται ξανά και είναι αλήθεια πως η «Βασίλισσα» φτάνει στο καλάθι με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Δεν πάει πίσω η «ομάδα του λαού» που πλησίασε τους 100, αλλά ηττήθηκε στο Μιλάνο την περασμένη εβδομάδα. Στο 1.88 βρήκα το over 169.5.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα