Ο Πεπ και ο... Μπόμπι Μπουσέ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο Πεπ και ο... Μπόμπι Μπουσέ

bet365

Ο γεροΓιοβάισα έχει τρελά κέφια μετά τη διακοπή, που τον ταλαιπώρησε και παραλίγο να τον τρελάνει, και είναι αποφασισμένος να μοιραστεί τις άπειρες γνώσεις του στο στοίχημα.

Την καλημέρα μου αξιότιμε αναγνώστη. Μετά την πρεμιέρα της Euroleague, που όπως κάθε ξεκίνημα ήταν λίγο παράξενο και δεν με άφησε απολύτως ικανοποιημένο, περνάμε ξανά στο ποδόσφαιρο. Αυτή η διακοπή παραλίγο να με τρελάνει σαν άλλο Ιβάν Τρομερό. Δεν σε μυώ ακόμα στα μυστικά του χόκεϊ, γιατί φοβάμαι ότι θα σου πέσουν πολλά και δεν το θέλω. Βήμα-βήμα θα προχωράμε, όπως κάναμε πριν κάτι αιώνες εδώ κατά των Μογγόλων μέχρι να τα καταφέρουμε. Τιμή και δόξα στον Ντανσκόι.

Το Σάββατο, λοιπόν, αναγνώστη μου κάποτε ήταν μέρα ταινίας. Μαζευόμασταν παρέα και βλέπαμε ό,τι υπήρχε. Θρίλερ, τρόμου, κωμωδίες, ρομαντικές. Στα πρώτα του χρόνια ο Άνταμ Σάντλερ με είχε ξετρελάνει. Τώρα, λοιπόν, ως άλλος waterboy ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα αντιμετωπίσει τον Κούμαν, για τον οποίο αποκάλυψε ότι στις κοινές τους μέρες στην Μπαρτσελόνα είχε το σημαντικό έργο να τον... δροσίζει! Οι καιροί άλλαξαν, ο Μπόμπι Μπουσέ (Butcher=χασάπης για τους μυημένους), τα κατορθώματά του έχουν μείνει ως ανάμνηση και ο Καταλανός θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό στους πάγκους της Premier League.

Αν έχει μαμά όπως ο Μπόμπι, ο Πεπ δεν έχει να φοβάται τίποτα. Η Σίτι, λοιπόν, τρέχει αήττητο σερί 6 αγώνων με την Έβερτον και θα βρείτε τον άσο στο 1,50. Έχετε στο νου ότι μπορεί φέτος και οι δύο να παίζουν πολύ επιθετικά, όμως στα μεταξύ τους παιχνίδια μετράνε 4 συνεχόμενα under, επιλογή που πληρώνει 2,50. Αυτό, βέβαια, συνέβη γιατί τα ζαχαρωτά έχουν καταφέρει να πετύχουν μόλις 1 γκολ στα 4 τελευταία τους παιχνίδια με τους πολίτες. Στο 1,30 το under 1,5 για την Έβερτον και στο 2,55 το under 0,5. Ο Αγουέρο έχει αποδειχθεί η πιο αξιόπιστη λύση επιθετικά στην ιστορία του συλλόγου και το να ανοίξει το σκορ τιμάται στο 3,70.

Θα κάνω μία παράκαμψη από Ισπανία και La Liga μεριά, όπου η Μπέτις υποδέχεται την Ρεάλ. Ο Πογιέτ άφησε την ΑΕΚ και δείχνει να τα πηγαίνει μια χαρά, καθώς οι βερδιμπλάνκος τρέχουν αήττητο σερί 3 αγώνων εντός έδρας, κάτι που είχαν να κάνουν από τη σεζόν 2003-04. Η Ρεάλ από την άλλη για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2014 παραμένει για 3 παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη. Θα επιστρέψει η βασίλισσα στα τρίποντα; Αν το πιστεύετε, ποντάρετε στο διπλό στο 1,35. Αν, όμως, πιστεύετε ότι τα παραπάνω σερί θα συνεχιστούν, η διπλή ευκαιρία τιμάται στο 2,95.

Από εκεί και πέρα, στα 2 από τα 3 τελευταία εντός έδρας ματς της Μπέτις είχαμε under 5,5 κίτρινες κάρτες, επιλογή που μπορείτε να βρείτε στο 2,00, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο διανύει τη χειρότερη περίοδό του μετά το 2014. Ο Πορτογάλος δεν έχει σκοράρει στα 3 τελευταία παιχνίδια. Να συνέλθει, να πάρει ο εγωισμός του μπροστά και να σκοράρει το πρώτο γκολ θα το βρείτε στο 3,50. Και για να σου αποδείξω αξιότιμε αναγνώστη ότι δεν είμαι κανένας τυχαίος και το μάτι μου είναι παντού, θα σου πω και για τον πιτσιρικά, τον Αλεγκρία της Μπέτις, που με έχει εντυπωσιάσει. Τσέκαρέ τον και να ξέρεις ότι το να σκοράρει πληρώνει 3,40.

Σπάνια κάθομαι, πλέον, να αγναντέψω τη Βαλτική αναγνώστη μου. Έχει μολυνθεί τόσο πολύ, που μόνο μπλε δεν είναι. Περισσότερο γκρι ή πράσινη. Πάλι καλά θα μου πεις, που δεν έχουμε και αυτήν την κόκκινη παλίρροια, που έχουν στην άλλη άκρη της χώρας στην Καμτσάτκα. Αυτή η κόκκινη παλίρροια του Κλοπ, όμως, στην Premier League είναι το κάτι άλλο.

Η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό το ματς δεν χάνεται. Ακόμη και αν βρίσκεσαι στο Μούρμανσκ, για να απολαύσεις το Βόρειο Σέλας, που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες να φωτίζει τον ουρανό. Οι γηπεδούχοι μετράνε 4 συνεχόμενες ήττες από την Γιουνάιτεντ, τις περισσότερες μετά το 2008. Το διπλό είναι στο 3,40. Μπορεί, όμως, ο Μουρίνιο να σταματήσει την κατρακύλα που τον έχει πιάσει απέναντι στον Κλοπ;

Ο Πορτογάλος έχει μόλις 1 νίκη σε 5 ματς με τον Γερμανό. Θα βρείτε τον άσο στο 2,15 και την ισοπαλία στο 3,50. Και επειδή ο Κλοπ είναι και λίγος τρελός, σαν εμένα, η ομάδα του έχει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα από τη στιγμή που ανέλαβε. Στο 1,75 το over και στο 1,615 το G/G. Τέλος, στα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε under 10,5 κόρνερ, επιλογή που πληρώνει 1,90.

Αυτά αξιότιμε αναγνώστη μου, γιατί το κρύο έχει έρθει εδώ στα Βόρεια και πρέπει συνεχώς να τσεκάρω την Γιούλια (την φοράδα μου, νομίζω στην έχω αναφέρει) συχνά. Συνηθισμένη στο κρύο, καθώς προέρχεται από τη στέπα του Αλτάι, του βουνού του χρυσού, όμως χρειάζεται προσοχή. Αλλά θα σου πω άλλη φορά για τις περιπέτειές μου εκεί. Καλή καρδιά και καλά κέρδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα