Καυτή μηχανή και... ρωσικός χειμώνας

Καυτή μηχανή και... ρωσικός χειμώνας

Καλησπέρα συντρόφια, σας σκεφτόμουν όλη μέρα! Ναι, με τόσες ματσάρες στο Champions League πως o γεροΓιοβάισα να μην έχει στόχο να σας κάνει πλούσιους, τουλάχιστον σε γνώσεις!

Καυτή μηχανή και... ρωσικός χειμώνας

Ο Κριστιάνο... στράβωσε με τον Ζιντάν, αλλά ο Γάλλος δεν είναι χαζός. Το είπε και ο ίδιος άλλωστε, αυτός είναι το αφεντικό και η τεράστια προσωπικότητά του τον κάνει απόλυτο αφεντικό! Κι από την άλλη ο Ρονάλντο είναι παίκτης που δίνει άμεσα τις απαντήσεις του! Το έδειξε και με τη Σπόρτινγκ, πως όταν θέλει κάνει τον αντίπαλο να αισθάνεται άβολα. Εξάλλου, στα έξι τελευταία ραντεβού έχει βρει δίχτυα τρεις φορές! Να βρει κι απόψε τιμάται στο 1.80! Φωτιές, πετάει φωτιές σα σοβιετική αρμάδα... Η Ντόρτμουντ έχει πετύχει 20 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς και φυσικά όλα συνοδεύτηκαν από Over 3.5. Μπορεί να... κολλάω στο γεγονός πως η Ρεάλ στις πέντε από τις έξι περσινές εξόδους της στη διογάνωση συνδυάστηκαν με Under και Ν.G. (2.35 και 2.50 αντίστοιχα), αλλά το ότι έχουν σκοράρει 12 παίκτες των Βεστφαλών αποδεικνύει πως η ομάδα του Τούχελ είναι... μηχανή και το Οver 3.5 προσφέρεται στο 2.30

Πιστεύετε πως οι αριθμοί παίζουν μπαλίτσα; Εδώ στη Ρωσία σύντροφοι το πιστεύουμε και βλέπω πως η Ντόρτμουντ είναι αήττητη απέναντι στη Βασίλισσα στα πέντε τελευταία εντός με τρεις νίκες! Ο άσος είναι στο 2.25 και η ισοπαλία στο 3.75! Λες και την πιάνει... ρωσικός χειμώνας τη Βασίλισσα όταν ταξιδεύει Γερμανία, καθώς έχει 19 ήττες και μόλις 4 νίκες, γι αυτό και το 3.00 στο διπλό! Για να μη δεχθεί πάντως γκολ ο Ζιντάν και τα παιδιά του πρέπει να μιλήσει με... Μόναχο, η Μπάγερν ήταν η μοναδική ομάδα που κράτησε το μηδέν στο 2016 κόντρα στη Ντόρτμουντ!

Best of internet