Buongiorno Principessa!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Buongiorno Principessa!

bet365

Η Ιταλία έχει κάτι που ελκύει τον γεροΓιοβάισα, εκτός από τις γυναίκες, με την εμβόλιμη αγωνιστική στη Serie A να τον εμπνέει και να κυνηγάει εκεί την τύχη του!

Ωραία η Ιταλία για να τη χαζεύεις και να κανονίζεις ταξίδι με το αίσθημα, αλλά άντε να πείσεις το κορίτσι να έρθει μαζί σου στο γήπεδο.

Και σήμερα παίζει μπαλίτσα εκεί, οπότε να φροντίσετε όταν με το καλό πάτε, από το πρωί να έχετε κάνει όσα πρέπει για ν' αποφύγετε τη γκρίνια και να μπορείτε να της πείτε «έχει κάτι παλικάρια που παίζουν ποδόσφαιρο παραπέρα... Θα πάμε το βραδάκι».

Προς το παρόν, αδέρφια, κοιτάζουμε το πρόγραμμα της εμβόλιμης, 5ης αγωνιστικής στη Serie Α και το μάτι πάει σε δύο από τα ματσάκια...

Κι όποιος πει ότι περίμενε αυτό που έκανε η Ίντερ την Κυριακή με τη Γιουβέντους, θα είναι ψεύτης. Να σας πω την αλήθεια μου δεν μου γεμίζει το μάτι ο Ντε Μπουρ, αλλά οι «νερατζούρι» προφανώς θα έχουν πάρει φόρα για το αποψινό παιχνίδι με την Έμπολι, με το «διπλό» στο «Κάρλο Καστεγιάνι», να έχει απόδοση 2,05. Μάλιστα, η ομάδα του Μιλάνου έχει περάσει με νίκη τις έξι από τις οχτώ τελευταίες φορές, ενώ μετράει και πέντε N/G, το οποίο το βρίσκουμε στο 1,85. Φέτος, σε δύο ματς έχει αποτύχει να βρει δίχτυα η Ίντερ, ενώ, το ενδεχόμενο να σκοράρουν σήμερα και οι δύο ομάδες σε μια διαφορετική προσέγγιση από αυτή της παράδοσης του παιχνιδιού, εντοπίζεται επίσης στο 1,85. Η ισοπαλία είναι κάτι που μονάχα μια φορά έχουμε δει ανάμεσά τους τα τελευταία χρόνια, με το DrawNoBet σε απόδοση 1,44 για τους φιλοξενούμενους.

Η Νάπολι μάλλον έχει πετύχει διάνα με αυτό τον Μίλικ. Το παιδί που... έχανε τα πάντα στο Euro 2016, σκοράρει κατά ριπάς στους «παρτενοπέι» και η αλήθεια ρε παιδιά είναι ότι με τέτοια σύντροφο, αν την έχετε δει, λογικό είναι ο Πολωνός να έχει πάρει τα πάνω του... Η ομάδα του Σάρι φιλοξενείται από τη Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις», με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν τουλάχιστον 2-3 γκολ στα τελευταία τους παιχνίδια και την απόδοση να φτάνει στο 2,05. Η πρωτοπόρος Νάπολι έχει πετύχει τα 9 από τα 12 φετινά της γκολ στο δεύτερο ημίχρονο των αναμετρήσεων, πράγμα που πληρώνει στο 2,10 για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα