Derby d'Italia και ο Ντε Μπουρ... χάνεται!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Derby d'Italia και ο Ντε Μπουρ... χάνεται!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα είναι χαρούμενος, αφήνει το... ψάρεμα στην άκρη κι ανοίγει τηλεόραση και υπολογιστή! Για μπάλα και για να σας μεταφέρει τις γνώσεις του! Ποιος δε θέλει να γίνει πιο... πλούσιος.

Μπόζε μόι! Κακόι Στσαστλίβι... ντεν! Ω, ναι συντρόφια είμαι ευτυχισμένος σήμερα κι ευχαριστώ τον Θεό του ποδοσφαίρου, όχι τον Μαραντόνα, αλλά αυτόν που έβγαλε το πρόγραμμα και σήμερα έχει το derby d' italia! Ναι, Ιντερ - Γιουβέντους και αν ο χαμένος είναι Μιλανέζος τότε... χάνεται! Ναι, μέχρι εδώ έφτασαν τα σενάρια απομάκρυνσης του Ντε Μπουρ, αλλά εκεί που μου έπεσε η βότκα από τα χέρια ήταν όταν είδα το όνομα του Καπέλο στους υποψηφίους! Καλός προπονητής... ήταν, γιατι ο Ιταλός έχει μείνει πίσω από την εποχή ρε συντρόφια και στη Ρωσία που τον φιλοξενήσαμε... χαΐρι δεν είδαμε! Η Γιούβε είναι ομάδα και στην Ιταλία είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει τη δεδομένη στιγμή. Από την άλλη, οι νερατζούρι θα... σκυλιάσουν για τη νίκη, αφού ο κόσμος δε συγχωρεί άλλο στραβοπάτημα! Βέβαια, η παράδοση στα έξι τελευταία είναι... οχι Ιντερ, με τη Γιουβέντους να έχει στο Σαν Σίρο τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, με το διπλό να είναι στο 1.90 και την ισοπαλία στο 3.50! Σε αυτό που... συμφωνούν και οι δυο είναι στο G.G. και στο «2-3 γκολ» στα πέντε τελευταία, με το πρώτο γεγονός να προσφέρεται στο 2.05 και το δεύτερο στο 2.00! Εξάλλου, τα τελευταία επτά διπλά της Γιουβέντους επί της Ιντερ με ακριβές σκορ 1-2.

Η μέρα ξεκινά πάντως με Premier League! Tι ανώμαλη προσγείωση για τον Ζοσέ Μουρίνιο... Ηττα στο ντέρμπι, ήττα στην Ολλανδία, ήττα και με τη Γουότφορντ; Aν η παράδοση παίξει μπάλα τότε η Γιουνάιτεντ έχει το πάνω χέρι, μιας και μετρά έξι σερί νίκες, με το διπλό στο 1.57! Αλλωστε, η τελευταία ήττα στο Vicarage Road ήταν το 1986, δυο μήνες πριν αλλάξει η ποδοσφαιρική ιστορία του Νησιού! Ναι, φίλοι μου, τότε που η Γιουνάιτεντ έκανε την πιο έξυπνη κίνηση της ιστορίας της και απέκτησε τον Φέργκιουσον! Οι γηπεδούχοι έχουν πέντε διαφορετικούς παίκτες που σκόραραν στα τέσσερα πρώτα ματς και το Over 2.5 το βρίσκουμε στο 1.85! Ο Πογκμπά των δεκάδων εκατομμυρίων δε μου κάνει ακόμα το κλικ, αλλά ο Ζλάταν... Τι παιχταράς θεέ μου! Ο Σουηδός ψάχνει ρεκόρ, δηλαδή πέντε γκολ στις πέντε πρώτες στροφές και θέλει να πιάσει Σαχά και Φαν Πέρσι. Να βρει δίχτυα προσφέρεται στο 1.82!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα