Ελλάς – Ευρώπη... δικό σας!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ελλάς – Ευρώπη... δικό σας!

bet365

Συμπληρώστε το σύνθημα και... είθε η δύναμη του πονταρίσματος να είναι μαζί σας! Ο γεροΓιοβάισα ήπιε ένα ποτό... στην υγειά του έπειτα από δύο εξαιρετικές μέρες στο Τσάμπιονς Λιγκ και δίνει τις ευχές του στις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Θα ξεκινήσω φωνάζοντας “ναι μωρή ΤΣΣΚΑ” για το «come-back» με τη Λεβερκούζεν (μαμά πατρίδα βλέπετε) και σοβαρεύομαι για να μπούμε στο... ψητό.

Μια χαρά πήγαμε Τρίτη - Τετάρτη, έτσι? Να 'ναι καλά κι εκεί στο Παρίσι τα παιδιά του Βενγκέρ που... ξύπνησαν και πήραν αποτέλεσμα από το πουθενά, να 'ναι καλά κι αυτός ο «Άγιος» άνθρωπος, ο Ρανιέρι, που πράγματι αποδείχθηκε... αλεπού με τη Λέστερ, ένα ήταν αρκετό και για την Ατλέτικο και συνεχίζουμε! Δεν ξεχνώ και τις εμπνεύσεις στο live, εξάρα η Ντόρτμουντ, γκολάρα αυτός ο παιχταράς ο Κριστιάνο και ο γεροΓιοβάισα σας έκανε ευτυχισμένους.

Καλό το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά φίλοι μου Έλληνες και το Γιουρόπα έχει σεντόνι. Και αυτό ωραία κουνιέται. Και για να δείτε τι καλός που είμαι θ' αφήσω την Κράσνονταρ και τη Ζενίτ για να δούμε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Βάλτε όποια από τις τρεις θέλετε στο σύνθημα του τίτλου (μη χαλάμε τις καρδιές μας) και αλίμονο να παρουσιαστεί αυτή του Μπέντο ίδια με την εικόνα των προκριματικών. Με όλα τα φετινά ευρωπαϊκά ματς στο Under, ανεξάρτητα από το ξέσπασμα κόντρα στη Βέροια, η προσοχή πάντοτε οδηγεί σε κάτι καλό, με το Under 2,5 του παιχνιδιού στο 2,00. Και αφού και ο κόουτς των Ελβετών έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό, βλέπουμε πως πληρώνει στο 2,35. Ναι, δεν θ' ασχοληθώ με την ισοπαλία στη μοναδική επίσκεψη που έχει καταγραφεί στην ιστορία των Πειραιωτών και βγάζοντας εκτός... παιχνιδιού το «X», η Γιούνγκ Μπόις έχει απόδοση 2,15 και ο Ολυμπιακός στο 1,61.

Για να μην... πυροβολείτε, σύντροφοι, ασχολήθηκα με το ματς της Βέρνης πρώτο λόγω ώρας και τώρα πάμε στις πιο μεγάλες, τις βραδινές. Τη βότκα κι εγώ θα τη βάλω μετά τα παιχνίδια των 22:05, για να δούμε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Άλλο «τριφύλλι», άλλος Άγιαξ, όμως αυτή η ρημάδα η ιστορία όταν «ξυπνάει», τι ωραίο που γίνεται το ποδόσφαιρο... Δομάζος και Βαζέχα δεν υπάρχουν, όμως υπάρχει Μπεργκ και αυτό το παιδί κάτι έχει, όπως έχει και απόδοση 5,60 το ενδεχόμενο της ισοπαλίας στο πρώτο μέρος και νίκης του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, στο... ύφος που κύλησαν τα δύο προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας (ναι και με τη Μπρόντμπι εκεί πήγαινε, αλλά έγινε το 1-0). Και για να το στηρίξουμε ακόμα περισσότερο αφού οι «πράσινοι» συνηθίζουν να σκοράρουν μετά το 70' εντός έδρας στο Γιουρόπα Λιγκ, το γκολ στο διάστημα 76'-90' πληρώνει στο 2,25. Η νίκη των γηπεδούχων βρίσκεται στο 2,40, με τον Άγιαξ, που πρόσφατα πήρε το πρώτο του «τρίποντο» στην Ολλανδία και διανύει περίεργη περίοδο, να έχει απόδοση 3,10.

Πάμε και προς Τούμπα πλευρά. Μια χαρά ώρα είναι το ματσάκι αν θες να περάσεις πρώτα μια βόλτα από Τσιμισκή, να καταλήξεις νωρίς στα Λαδάδικα για μεζέ και να δεις... χορτάτος το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα. Ο κακός χαμός το προηγούμενο διάστημα στους Ιταλούς με τον Πάουλο Σόουζα να φεύγει κάθε ώρα κι όλο να ... παραμένει και να μετακομίζει σε νέο σπίτι στη Φλωρεντία. Ο «δικέφαλος του βορρά» δεν έχει ηττηθεί ποτέ τη 15η Σεπτέμβρη, με τη νίκη του στο 2,65, αν και οι «βιόλα» αναμένεται να παραταχθούν με ελάχιστες αλλαγές και στόχο το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο πληρώνει σε 2,80 αν φύγουν για Ιταλία με όλους τους βαθμούς από το ματς.

Η φιλοξενούμενη ομάδα ενδεχομένως να παρουσιαστεί... φρεσκαδούρα αφού η βροχή διέκοψε έπειτα από μόλις 28 λεπτά το ματς πρωταθλήματος με τη Τζένοα και με την ομάδα του Ίβιτς να σκοράρει στα 17 από τα 19 τελευταία επίσημα ματς, το G/G είναι στο 1,95. Τα δύο παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, το 2014, ολοκληρώθηκαν με Under 2,5, το οποίο για τη φετινή, πρώτη κόντρα τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εντοπίζεται στο 1,53.

Και εδώ που τα λέμε, γιατί να μην έρθουν και τρεις νίκες; Τόσο απίθανο σας φαίνεται; Εμένα πάντως όχι... Μπέσα μιλάμε και υπάρχει ενισχυμένο παρολί σε απόδοση 20,00 με θετικό αποτέλεσμα και στα τρία παιχνίδια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα