Τι μου δίδαξε η πρώτη αγωνιστική και το ΣΚ...

Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κιούσης
Τι μου δίδαξε η πρώτη αγωνιστική και το ΣΚ...

bet365

Αφού έγινε επιτέλους η πρώτη αγωνιστική που ήταν τυπικά η τρίτη και μια που όλοι είναι πρωταθλητές της μιας νίκης, ο Χρήστος Κιούσης κάνει την ανασκόπηση του ΣΚ σε μπάλα, μπάσκετ, τένις, ΔΕΘ και αποθεώνει τους πρωταγωνιστές...

Τι μπαλάρα είδαμε, τι ομαδάρες έχουμε, τι παικταράδες έφερε ο Πρόεδρος ο τρελός, ποιος ασχολείται με την Πρέμιερ και την πεταμένη την Πριμέρα... Η τριφυλάρα πάτησε την υπερδύναμη του Κομπότη με τριάρα στη Λειβαδιά και τον αληθινό Εσιέν, που λέγεται Μουμπάρακ Γουακάσο, άσχετα που πληρώνουμε και τον άλλον τον Εσιέν τον αληθινό. Η ΑΕΚάρα επέστρεψε, έκανε πάρτι και μας έστειλε ψυχίατρο, με την παικτούρα τον Αλμέιδα, που έστειλε το τούβλο στο Γ και τον διάδοχο του Μπεκενπάουερ, τον Τσιγκρίνσκι.

Η ΠΑΟΚάρα πιο ώριμη από ποτέ, σχεδόν αγγίζει την κούπα, όσο ο Ιβάν ο τρομερός κάνει δηλώσεις που ξεκινούν από τις εκλογές στην ΕΠΟ και τις τηλεοπτικές άδειες, έως την ιχθυοκαλιέργεια της τσιπούρας και τις πυρηνικές δοκιμές στη Β. Κορέα. Αμ ο Θρύλος; Με τον Γερμανό Μέσι που λέγεται Μάριν ή Μαρίν και σαν άλλος Λεωνίδας φωνάζει “Μολών λαβέ” στους σφετεριστές του θρόνου, έριξε 6άρα στο μεγαθήριο Βέροια, που παίζεται αν θα υπάρχει στη Σούπερλιγκα και την άλλη εβδομάδα.

Που να κάνουν οι ομαδάρες μας και δεύτερη σερί νίκη. Πολλαπλούς οργασμούς θα έχουν παράγοντες, οπαδοί, ρεπόρτερ και πρωτοσέλιδα. Στα σοβαρά τώρα η εντυπωσιακή νίκη του Πας Γιάννενα περνάει στα ψιλά, γιατί τον προπονητή του τον λένε Πετράκη κι όχι Πετράκιτς ή Πέτρακσον, ώστε να του κάνουμε πρωτοσέλιδα αφιερώματα.

Στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμοι για final4, επειδή νίκησαν Κύμη (α ρε πατρίδα) και Λαύριο αντίστοιχα. Ο Ιτούδης περιφέρει και συστήνει την ΤΣΣΚΑ στον ελληνικό μπασκετικό πολιτισμό, γιατί είναι παλληκάρι που δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε. Έτσι ο Χριάπα βρέθηκε στο υπέροχο μουσείο της ΧΑΝΘ να μαθαίνει από τον Γιωργή Μπουσβάρο και ο Φριντζόν στο μουσείο του Άρη να διδάσκεται, τι πάει να πει Γκάλης.

Στο US Open o Στάν-ιμαλ Βαβρίνκα ψιλοπάτησε τον κοντοχωριανό μας τον Νόλε παίζοντας κτηνώδες τένις στα όρια των γραμμών, χωρίς να “πονάει” ή να πονάει πουθενά. Με backhand που σκοτώνει άνθρωπο, είτε διαγώνια, είτε down the line και forehand τρομοκρατικό χωρίς ιδιαίτερους τακτικισμούς. Το σύστημά του, το απλούστερο όλων: Παίζω πιο δυνατά από σένα, σου τσακίζω τις άμυνες και άντε γειά. Πάντως για να ευλογώ και τα γένια μου, και Βαβρίνκα και Κέρμπερ ήταν μέσα στις προβλέψεις μου.

Τέλος στη ΔΕΘ μάθαμε, ότι όλα είναι ήδη καλύτερα κι αν δεν το βλέπουμε, φταίμε εμείς, που είμαστε κακοπροαίρετοι εγκάθετοι οι οποίοι αμφισβητούμε τη δεδομένη κυβερνητική επιτυχία. Επίσης ντροπή μας που δε λιθοβολήσαμε τις απαράδεκτες δημοσιογράφους Τσικρίκα και Σαββοπούλου, που τόλμησαν να υπονοήσουν ότι ο Πρωθυπουργός μας μπορεί να ευθύνεται για την επερχόμενη ανεργία μερικών εκατοντάδων υπαλλήλων των βοθροκάναλων. Ευτυχώς τις έβαλε στη θέση τους ο social media content director της κυβέρνησης Παύλος Πολάκης κι ο ΑΝΕΛ Παπαχριστόπουλος.

Υπάρχει ένα κοινό ζητούμενο σε όλα τα παραπάνω γεγονότα του ΣΚ. Η διάρκεια. Οι ομάδες μας καλό θα είναι να παίξουν πέντε έξι παιχνίδια σε up tempo ρυθμό, συμπεριλαμβανομένων κι ευρωπαϊκών ματς πριν αισθανθούν πρωταθλήτριες. Ο Βαβρίνκα εντυπωσιάζει με το ρεκόρ 11 νικών σε 11 τελικούς, που φανερώνει διάρκεια και ψυχάρα πρωταθλητή από τους λίγους.

Στη ΔΕΘ η διάρκεια παραμυθιάσματος του λαού από τον κάθε Έλληνα Πρωθυπουργό τον καθιστά διαχρονικό πρωταθλητή της παπάντζας . Κι όσο όλα αυτά συμβαίνουν στα μέρη μας, στη μακρινή Βραζιλία οι αληθινοί Πρωταθλητές συνεχίζουν να νικούν και να συγκινούν. Take care boys and girls!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρήστος Κιούσης
Χρήστος Κιούσης

Ο Χρήστος Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη από το 1997. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή Σταυράκου και digital marketing. Mιλάει Αγγλικά κάθε μέρα, Γερμανικά όποτε τα θυμηθεί και Ιταλικά στις διακοπές κυρίως αν χρειαστεί να παραγγείλει φαγητό στην Ιταλία. Εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές από το 1994. Συμπαρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και το "Βινύλιο" στο ίδιο κανάλι.

Είναι φίλαθλος από μικρός και πατέρας τριών υπέροχων παιδιών. Έχει παίξει μπάσκετ ως νέος με επιεικώς μέτριες επιδόσεις και τένις ως μεσήλικας με ακόμα πιο φτωχά αποτελέσματα. Του αρέσουν το γράψιμο, οι συνεντεύξεις, το ραδιόφωνο, η παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και τα ταξίδια κι ελπίζει μια μέρα, να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα επαγγελματικά.