Ανοιχτή για τις ομάδες η συνάντηση με Κουτσοκούμνη

Φώτης Καρακούσης
Ανοιχτή για τις ομάδες η συνάντηση με Κουτσοκούμνη

bet365

Με επιστολή που κοινοποιήθηκε στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ, οι ομάδες ενημερώθηκαν ότι μπορούν να δώσουν το παρών στην επίσκεψη του εκπροσώπου της FIFA στην ΕΠΟ.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, εκπρόσωπος των διεθνών συνομοσπονδιών, θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΕΠΟ στις 30/08 στις 11.00 το πρωί, προκειμένου να λυθούν τα ζητήματα που μπλοκάρουν τη σέντρα του Πρωταθλήματος.

Στη συνάντηση μπορούν να δώσουν το παρών και οι ομάδες της Λίγκας, προκειμένου να λάβουν από την πλευρά τους μέρος στα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και κυρίως σε αυτό της διαιτησίας.

Το.. .κάλεσμα των ομάδων διέρρευσε νωρίτερα, όμως δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση. Αυτή έγινε με την κοινοποίηση της επιστολής από την ΕΠΟ στο Δ.Σ της Λίγκας.

Αναλυτικά η σχετική επιστολή ανέφερε: «Με την παρούσα επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι η κοινή αντιπροσωπεία FIFA/UEFA υπό τον κ. Κουτσοκούμνη, θα ευρίσκεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στην Αθήνα, επιθυμεί να έχει συνάντηση/συζήτηση με εκπροσώπους όσων Π.Α.Ε. - μελών σας ενδιαφέρονται για το ζήτημα της δομής και διοίκησης στης διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο με σκοπό τη λύση όσων ζητημάτων είναι σε εκκρεμότητα.

Η συνάντηση προτείνεται να διεξαχθεί την Τρίτη 30.08.2016 και ώρα 11.00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο.

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των Π.Α.Ε. - μελών σας για την ως άνω πρόσκληση με την προτροπή να κατατεθούν, έως τη Δευτέρα 29.08.2016, εγγράφως στην Ε.Π.Ο. τα ονόματα των εκπροσώπων των Π.Α.Ε. - μελών σας, προς διευκόλυνση των οργανωτικών λεπτομερειών της συνάντησης.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα φροντίσει για την επίλυση όλω των οργανωτικών λεπτομερειών της συνάντησης, η οποία εκτιμούμε πως θα εξελιχθεί σε πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης πάντα στο πλαίσιο των κανονισμών της FIFA που διέπουν τον συγκεκριμένο τομέα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και τη συνεργασία σας».

 

Τελευταία Νέα