Για γούρι υψώνει το μεσαίο δάκτυλο στον πατέρα του!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Για γούρι υψώνει το μεσαίο δάκτυλο στον πατέρα του!

bet365

Η θέα ενός αθλητής να υψώνει το μεσαίο δάκτυλο λίγο προτού ανέβει στο βατήρα για την εκκίνηση της κούρσα του στην κολύμβηση μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Κακώς! Ο Καναδός Σάντο Κοντορέλι δεν έχει διάθεση να προσβάλλει κανέναν, κάθε άλλο. Στην πραγματικότητα η άσεμνη χειρονομία απευθύνεται στον πατέρα και προπονητή του, Τζότζεφ και είναι τρόπον τινά το γούρι τους.

Όλα ξεκίνησαν ανάμεσα σε πατέρα και γιο όταν σε ηλικία 8 ετών άρχισε να αγωνίζεται. Τότε, είχε μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους και αντιμετώπιζε αρκετές δυσκολίες και έτσι ο πατέρας του τον προέτρεψε να χρησιμοποιήσει αυτό τον περίεργο τρόπο για να ανεβάζει την ψυχολογία του!

«Μου είπε ότι έπρεπε να έχω αυτοπεποίθηση και να μην υπολογίζω τους υπόλοιπους. Έτσι, μου ζήτησε να του υψώνω το μεσαίο δάχτυλο πριν από κάθε αγώνα και αυτός μου το ανταποδίδει»!

Το τελετουργικό είχε αποτελέσματα μεν, όμως δεν τον γλίτωσε από παρεξήγηση όταν κάποτε ο πατέρας του καθόταν πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες και στην διάρκεια της μετάδοσης, φάνηκε σαν να κάνει χειρονομία προς το κοινό, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Έκτοτε η τελετουργία συνεχίζεται, απλώς φέρνει το δάκτυλο κοντά στο πρόσωπο του προς αποφυγήν περαιτέρω προβλημάτων...

 

Τελευταία Νέα