Κούγιας: «Αδιανόητο να μην αγωνιστεί η ΑΕΛ στο γήπεδό της»

Κούγιας: «Αδιανόητο να μην αγωνιστεί η ΑΕΛ στο γήπεδό της»

Κούγιας: «Αδιανόητο να μην αγωνιστεί η ΑΕΛ στο γήπεδό της»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το γήπεδο και ευελπιστεί σε λύση μετά από συζητήσεις με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Είναι ένα θέμα που αν μη τι άλλο προβληματίζει τον ίδιο τον σύλλογο και φυσικά τους φιλάθλους της. Για το αν δηλαδή η ΑΕΛ θα μπορεί ν' αγωνιστεί στο γήπεδό της τη νέα σέζον. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο ισχυρός άντρας του συλλόγου πήρε θέση μέσω προσωπικής δήλωσης που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Αντιλαμβάνομαι πως έχει δημιουργηθεί μεγάλη ανασφάλεια στους οπαδούς μας, για το αν τελικώς η ομάδα χρησιμοποιήσει σαν έδρα της το AEL FC ARENA.

Έχω πληροφορηθεί με πολύ μεγάλη μου λύπη πως υπάρχουν ορισμένες ακραίες τοποθετήσεις από διάφορους στο ραδιόφωνο μας. Θα παρακαλούσα αυτή η συζήτηση να τελειώσει σήμερα και να διαβεβαιώσω όλους πως τόσο εγώ όσο και ο κ. Πηλαδάκης συνεργαζόμαστε μαζί καθημερινά και είμαι βέβαιος πως τις επόμενες ημέρες θα δώσουμε μια οριστική λύση για να χρησιμοποιείται το AEL FC ARENA τόσο από την ομάδα όσο και από τον κόσμο μας.

Προσωπικά, μου είναι αδιανόητο να μην αγωνιστεί η ΑΕΛ στο γήπεδο που χτίστηκε μόνο για αυτήν και είμαι έτοιμος να κάνω τις μεγαλύτερες προσωπικές θυσίες αλλά έχω την αίσθηση πως και ο κ. Πηλαδάκης είναι έτοιμος για το ίδιο. Κάνω έκκληση σε κάθε περίπτωση να σταματήσει η συζήτηση γι' αυτό το θέμα»

Best of internet