Ζάιρο: «Φέτος να δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητες»

Gazzetta team
Ζάιρο: «Φέτος να δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητες»

bet365

Ο Ζάιρο χαρακτήρισε φήμες τα όσα ακούγονται για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι φέτος θέλει να δείξει τον πραγματικό του εαυτό.


Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις στο PAOK TV και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα πάει με αυτοπεποίθηση στις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την προετοιμασία: «Θεωρώ ότι είμαστε καλά. Φθάσαμε στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλαμε, φθάσαμε στους στόχους μας και πλέον πάμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στα παιχνίδια με τον Άγιαξ».

Για τα χαρακτηριστικά του ΠΑΟΚ και τους στόχους: «Η νοοτροπία και τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας είναι ότι παλεύουμε όλοι σκληρά, πρεσάρουμε όλοι ψηλά και έχουμε το βλέμμα στην επίθεση. Αυτά έχουμε δείξει μέχρι στιγμής».

Για τα ματς με τον Άγιαξ: «Είναι πολύ καλή ομάδα, όπως είναι και οι υπόλοιπες ομάδες που ήταν υποψήφιες. Θεωρώ το πιο σημαντικό το να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε πίστη, και έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για το αν πρόκειται να αποχωρήσει: «Δεν ξέρω κάτι σχετικά με αυτές τις φήμες. Αυτό που κάνω είναι να είμαι συγκεντρωμένος 100% σε αυτά που κάνω. Στο να είμαι στην ομάδα, στο να τη βοηθήσω και να στο να προσπαθήσω να δείξω τις δυνατότητες μου. Η περυσινή σεζόν δεν ήταν η πιο καλή για εμένα και θέλω σε αυτή την προετοιμασία να φθάσω στο επίπεδο ετοιμότητας που πρέπει και δεν είμαι ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Θέλω να δείξω στον κόσμο φέτος το ποιες είναι οι πραγματικές μου δυνατότητες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα