Ακόμη 5 μετάλλια στην αυλαία!

Gazzetta team
Ακόμη 5 μετάλλια στην αυλαία!

bet365

Με 5 νέα μετάλλια για την Ελλάδα, ολοκληρώθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό κολυβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου, η Πανεπιστημιάδα Τεχνικής κολύμβησης.

Χρυσός άλλη μια φορά ο Λουκάς Καρετζόπουλος, στα 50μ άπνοη με επίδοση 14.38, ενώ στο ίδιο αγώνισμα μετάλλιο (χάλκινο) κέρδισε και ο Γιάννης Πιπίνιας με επίδοση 14.93.

Χρυσός επίσης για δεύτερη φορά στην Πανεπιστημιάδα και ο Χρήστος Χριστοφορίδης στα 800μ επιφάνεια με 6.31.84.

Στη σκυτάλη 4χ100μ επιφάνειας ανδρών, η Ελλάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με τους Λουκά Καρετζόπουλο, Γιάννη Πιπίνια, Γεράσιμο Οικονομόπουλο, Χρήστο Χριστοφορίδη και επίδοση 2.24.61.

Χάλκινο μετάλλιο είχαμε με την Αλεξάνδρα Νησιώτη στα 400μ επιφάνεια με 3.25.08, αγώνισμα όπου η Βασιλεία Αγαπητού κατέλαβε την 4η θέση (3.25.43).

Συνολικά η Ελλάδα, στην Πανεπιστημιάδα, κατέκτησε 11 μετάλλια (5 χρυσά, 3 ασημένια, 3 χάλκινα), που αποδεικνύει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο και σε αυτή την διοργάνωση

Εντυπωσιακή η επιτυχία

Σε συνδυασμό και με το 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, όπου η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε 7 μετάλλια (1 χρυσό, 2 ασημένια, 4 χάλκινα), η παρουσία των αθλητών μας, στις δύο διοργανώσεις του Βόλου που στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία κατά γενική ομολογία, ήταν εντυπωσιακή.

Τριάντα τέσσερις (34) χώρες στο Παγκόσμιο και 21 στην Πανεπιστημιάδα, όλες αυτές τις ημέρες από τις 24 Ιουνίου που άρχισαν οι αγώνες, μετείχαν σε δύο διοργανώσεις καθ’ όλα πετυχημένες, με τα συγχαρητήρια των ξένων αποστολών να είναι τα καλύτερα διαπιστευτήρια.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Βόλου, οι δεκάδες των εθελοντών, συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε τόσο το Παγκόσμιο πρωτάθλημα όσο και η Πανεπιστημιάδα που ακολούθησε, να καταγραφούν στη συνείδηση όσων μετείχαν, ως διοργανώσεις υψηλού επιπέδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα