Θετικό τεστ για Γαλλία (vid)

Gazzetta team
Θετικό τεστ για Γαλλία (vid)

bet365

Mε γκολάρα του Παγιέ στο τέλος, η Γαλλία επικράτησε 3-2 του Καμερούν στο προτελευταίο τεστ ενόψει Euro. Kαλή επιθετικά, κενά στην άμυνα oι τρικολόρ.

Μια γκολάρα του Παγιέ στις καθυστερήσεις ήταν αρκετή για τους Τρικολόρ να επικρατήσουν 3-2 του Καμερούν και να πάρουν ακόμα μια νίκη γοήτρου δέκα ημέρες πριν το πρώτο επίσημο ραντεβού στο Euro! Ηταν το 4ο γκολ από φάουλ στα οκτώ τελευταία ματς, όταν η Γαλλία δεν είχε σκοράρει με αυτό τον τρόπο στα τελευταία... 100! Στο προτελευταίο τεστ, η ομάδα του Ντεσάν ήταν ορεξάτη, είχε αρκετές φάσεις για γκολ, πέτυχε τρία τέρματα, ωστόσο αμυντικά ήταν ακόμα μια φορά προβληματική! Στο 20' ο Ματουϊντί άνοιξε το σκορ, ωστόσο δυο λεπτά αργότερα ο Αμπουμπακάρ έφερε το ματς στα ίσα. Σε... φόρμα ο Ζιρού πέτυχε το πέμπτο γκολ του στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και η Γαλλία πήγε στα αποδυτήρια με το 2-1. Στο 88' ο Τσούπο Μότινγκ ισοφάρισε 2-2 με το Καμερούν, ωστόσο στις καθυυστερήσεις ο Παγιέ διαμόρφωσε το 3-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα